Létrehozva: 2024.08.21.

Drámai kijelentést tett egy időutazó: sokkal hamarabb megváltozik az emberiség élete, mint gondolnánk

Ez a dátum nincs olyan messze, mint azt gondolnánk.

Egy titokzatos közösségimédia-felhasználó, aki azt állítja magáról, hogy "valódi időutazó" és a jövőből jött, tudja, mikor találják meg a földönkívüli életet más bolygókon.

időutazó, időutazás
Az időutazó szerint ekkor fedezzünk fel egy új bolygót, amelyen élet is lesz Fotó: Ripost

Az időutazó, aki thetimetraveller2582 felhasználónévvel oszt meg tartalmakat a TikTokon, több mint 131 ezer követőt szerzett azzal, hogy felhívta az emberek figyelmét a közeljövőben várható eseményekre. Az alkotó korábban már beszélt a megalodonok felfedezéséről és a várható természeti katasztrófákról is.

Most azonban azt állította, hogy pontosan tudja, mikor fog az emberiség életet találni egy másik bolygón - és ez sokkal hamarabb lesz, mint gondolnánk. A videóban, amely már több mint 1300 kedvelést ért el, azt mondta:

Igen, én egy igazi időutazó vagyok. Ezt a videót mindenkinek címezem, aki kételkedik a hitelességemben. Ne feledjétek ezeket a közelgő dátumokat

- magyarázza a jövőlátó, majd elkezdi sorolni a fontos dátumokat:

  • 2024. szeptember 24.: A NASA felfedez egy új bolygót, amely hasonlít a Földre. Odaküldenek egy robotot, és életet fedeznek fel rajta. A bolygó nagyrészt zöld lesz és erdő borítja. Az Orth névre fog hallgatni.
  • 2024. november 12.: A Nemzeti Óceán- és Légkörkutatási Hivatal felfedezi az Atlantiszt a Csendes-óceánban. Hableányokat találnak és bebizonyosodik, hogy léteznek. A róla készült 4k-s felvételek elárasztják majd az internetet.
  • 2024. december 4: A Haarp projekt sikeresen működteti a világot. Az időjárást az emberek irányítják. Még sok katasztrófa történik az éghajlatváltozás szabályozására.

A kommentelők ledöbbentek attól, amit az időutazó mondott, ugyanakkor sokan kételkedtek abban, hogy mindezek valóban bekövetkeznének.

„Ha időutazó vagy, vegyél fel egy videót magadról a jövőben” - jegyezte meg az egyik hozzászóló.

„Ennek az embernek határtalan a fantáziája” - idézett egy másik kommentelőt a Daily Star.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek