Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.29.

Aggasztó fejleményekkel állt elő a földönkívüliekkel kapcsolatban az élő Nostradamus

A parafenomén sokakat foglalkoztató kérdésre adott választ.

Az élő Nostradamus korábban is hátborzongató jóslatokkal állt elő az emberiség számára. Ilyen volt, amikor megjövendölte II. Erzsébet királynő halálát, de „három nap sötétséget” is vizionált 2024-re.

Az új Nostradamus
 

Athos Salome most ismét merész jóslatokkal jelentkezett. Úgy véli, 2026 és 2028 között új tudományos felfedezések fogják alátámasztani az idegen életformákkal kapcsolatos előrejelzéseit. Szerinte 2028 lesz az az év, amikor az emberiség végre kapcsolatba léphet a földönkívüliekkel.

A 37 éves brazil jós úgy  véli az emberek lassan felismerik, hogy más bolygókon is létezhetnek élőlények, ezért ideje lenne, hogy a politikai és vallási vezetők foglalkozzanak a téma morális következményeivel.

A földön kívüli élet és a különálló biokémiai folyamatok lehetősége forradalmi hatást gyakorolhat a tudományra, és az élet létezésével és fontosságával kapcsolatos összefüggésekre is. A földönkívüli élet felfedezésével kapcsolatos jóslataim megerősítést nyernek, mivel az új tudományos felfedezések megkérdőjelezik a biológiával és az élet eredetével kapcsolatos ismereteinket

- mondta korábban Athos Salome.

A parafenomén régebben azt is kifejtette, a NASA és az Európai Űrügynökség hamarosan életet fog azonosítani a Jupiter egyik holdján, az Europa óceánjának mélyén - emlékeztet cikkében a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek