Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.07.20.

Hátborzongató jóslatot tett az élő Nostradamus: kezdhetünk félni

Az Athos Salomé 2024-re vonatkozó jóslatai közül néhány már beigazolódott, így kezdhetünk félni.

Az élő Nostradamus „három nap sötétséget” jósolt 2024-re, miközben a világ a kiberhadviselés küszöbén billeg.

Az új Nostradamus
 

Sokakban felmerül a kérdés, hogy eljött-e az idő, amikor a Microsoft globális leállása káoszba sodorta a világot. A brazil jós, Athos Salomé 2024-es jóslatai közül pár már megtörtént.

A képzett parapszichológus előre látta a koronavírus-járványt, Elon Musk Twitter felvásárlását, Erzsébet királynő halálát és még a foci eb eredményét is. Az év elején a 36 éves férfi azt mondta a MailOnline-nak, hogy a hadviselés fejlődése, például az elektromágneses impulzus technológia (EMP) pusztító hatással lehet a világra.

Kifejtette, hogy az általa 2024-re jósolt áramszünet az EMP-technológiát érintő kísérletekre és a háború sújtotta országok közötti feszültség fokozódására utal, ami potenciálisan megnyitja az utat a harmadik világháborúhoz hasonló, nagyszabású konfliktusokhoz. A pénteki globális leállás repülőtársaságokat, bankokat, egészségügyi központokat, médiacégeket és supermarketeket is érintett. Sokan azt gondolják, ez a kapu a 3. világháborúhoz, mások azonban az UFO-kat és Oroszországot hibáztatták.

Az EMP, egy speciális eszköz, amely használhatatlanná teheti az elektronikus eszközöket anélkül, hogy károsítaná az embereket vagy az épületeket. Salomé azt mondta: „Az MI ismét olyan tényezőként jelenik meg, amely valószínűleg békefenntartó eszközként és újabb konfrontációk ösztönzőjeként szolgálhat. A fejlett országok, köztük az Egyesült Államok is csendesen fejlesztették az EMP-technológiákat biztonsági okokból. Az Egyesült Államok az 1960-as évek Operation Prime tesztjei óta kutatja az EMP-képességeket, hogy ezzel a technológiával minimális fizikai sérüléssel semlegesítse a fenyegetéseket. Hasonlóképpen Oroszország és Kína is befektet az EMP-technológiákba, hogy megzavarják a potenciális ellenségek infrastruktúráját."

Salomé 2024-es jóslatai között szerepel, hogy kitör a világháború, valamint egy halálos vírus tarolja le az emberiséget.

Ezt a vírust a történelem legnagyobb kaszásaként fogják ismerni

 - mondta a férfi, aki nem közölt további részleteket arról, hogy mi okozza a vírust, illetve, hogy a tudósok képesek lesznek-e vakcinát fejleszteni ellene.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek