Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.19.

Globális káosz: leálltak a repülőterek, bankok, boltok, elszállt az internet

Világszerte leállt a Microsoft, ami globális káoszt okozott.

Úgy tűnik, hogy a világ megállt, és mindez egy jelentős technológiai problémának köszönhető. A Microsoft Windows-frissítés hibája miatt bekövetkezett globális informatikai kiesés világszerte jelentős cégeket, köztük bankokat és légitársaságokat sújtott, és arra kényszerítette a Sky News-t, hogy abbahagyja a műsorát.

Az eddigi jelzések szerint repülőgépek maradtak a földön szerte a világban, az Egyesült Királyságban leállt a vonatközlekedés, bankoknak kellett bezárniuk, ugyanis a Microsoft miatt nem érik el az alkalmazásokat.

A United Airlines most adta ki a közleményét: "Harmadik féltől származó szoftverleállás világszerte hatással van a számítógépes rendszerekre, beleértve a Unitedet is. Amíg ezen rendszerek helyreállításán dolgozunk, az összes repülőgépet az indulási repülőtereiken tartjuk. A már felszállt járatok tovább indulnak úti céljukra."

Hasonlóan nyilatkozott a Ryanair is.

Gatwick

A repülőtereken máris teljes a káosz, hosszú sorok kígyóznak a spanyol repülőtereken és Gatwickben is.

A spanyol repülőtereken is kígyózik a sor

A német kórházakban lemondták a sürgősségi műtéteket. Az észak-németországi Lübeck és Kiel városaiban található kórházak lemondtak minden, mára tervezett műtétet. A Schleswig-Holsteini Egyetemi Klinika szerint a kórházak úgy döntöttek, hogy folytatják a betegellátást és a sürgősségi ellátást.

Több országban a betegellátást és a gyógyszerkiadást is érinti az informatikai leállás.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek