Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
NA NE!

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.07.27.

„24 éves vagyok, és 30 nap után hozzámentem egy 60 éves férfihoz – a trollok most fekete özvegynek hívnak, nem értem miért ”

A szőke bombázó nem érti, miért támadták be az emberek.

A 24 éves énekesnő és 60 éves szerelme, Rob alig egy hónapja ismerték egymást, amikor úgy döntöttek összeházasodnak. Ebből következik az is, hogy az párocska összeköltözéshez még ennyi idő sem kellett.

Willow és Rob
A 24 éve énekesnő nem érti, miért hívják fekete özvegynek Fotó:  YouTube

Willow-t a már csak „fekete özvegynek” hívják a közösségi médiában, ugyanis Rob előtt a 62 éves Daviddal volt kapcsolata, de korábban is csak jóval idősebb férfiakkal randizott.

Az összes volt pasim él, szóval nem értem, hogy miért ragasztották rám, hogy „fekete özvegy” vagyok, nevetséges

– reagált a 24 éves énekesnő a netes trollok vádjaira.

Willow és Rob egyébként már korábban is ismerték egymást, ugyanis először négy évvel ezelőtt, Tinderen ismerkedtek meg, azonban ekkor némi flörtölésnél nem jutottak tovább, ugyanis mindketten kapcsolatban éltek. Ennek ellenére a kapcsolatot folyamatosan tartották, hol FaceTime-on, hol pedig és SMS-ekkel kommunikáltak, majd egy napon a 24 éves bombázó Los Angelesbe utazott, és megkérdezte az ott élő Robot, hogy nincs-e kedve személyesen is találkozni. 

Az első személyes találkozó pedig nem is sikerülhetett volna jobban, ugyanis - Rob és Willow állítása szerint - nagyjából három óra alatt dőlt el, hogy összeköltöznek. Ezek után sem lassultak az események: a párocska alig egy hónap után a Beverly Hills Parkban össze is házasodott. A hab a tortán pedig az volt, hogy az „ifjú párt” Willow édesanyja adta össze. 

Az esküvőnk hihetetlenül kötetlen volt, és csak arra koncentráltunk, mennyire szeretjük egymást

– mesélte Willow.

A The Sun szerint Willow és Rob néhány éven belül gyereket is szeretnének, de Rob nem akar túl sokáig várni, mert fél, hogy még a végén kitöri a csípőjét, amikor pelenkát cserél... 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek