Nincs

Damu újra őrjöngött

Nem hazudtolta meg önmagát Damu Roland. Péntek délután könyvének bemutatóján nevezett "szar, szutyok, lim-lom, senkiházi"-nak négy sajtóterméket, majd durván leoltotta a Bors újságíróját.

Gyér érdeklődés volt Damu Roland könyvbemutatóján pénteken, Budapesten, az Alexandra könyvesboltban. A sajtó munkatársai lényegesen többen voltak, mint az a négy-öt érdeklődő, aki a színész dedikálására várt a rendezvényen...

Talán ez is okozhatta, hogy Damuból felszínre tört korábban már hevesen megmutatkozó agressziója. A bántalmazásért és erőszakért négy és fél év börtönre ítélt színész célpontja ezúttal a Bors újságírónője volt. Előbb "szar, szutyok"-nak nevezett négy sajtóterméket, majd dühödten ostorozta a Bors munkatársát, akinek gúnyosan gratulált munkahelyéhez. Ezután Damu háborút hirdetett a napilap ellen, közölte, hogy arra fogja biztatni híveit: ne vásároljanak Borsot - vagy a színész szóhasználatával: "Borst".

"Ki fogom nyírni"

Azt is elmondta a jelenlevőknek, hogy "Én a Borst ki fogom nyírni, szó szerint!", majd saját szavaitól kissé megrettenve, sietve hozzátette: "már olyan értelemben, hogy nem fogok senkit sem lelőni, mert én nem vagyok bűnöző".

A könyvbemutatónak indult szitkozódás során Damu ismét felemlegette mostanában megkedvelt hasonlatát, mely szerint ő volna Lúdas Matyi, aki küzd a komplett magyar médiával, valamint korábbi áldozatával, Vajna Tímeával, akiken "háromszor veri le" sérelmeit.

Apró szépséghiba, hogy Lúdas Roli sztorija - szöges ellentétben az eredeti figura történetével - úgy kezdődik, hogy ő vert (rúgott) meg egy embert...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?