tóth gabi
Bodzavirág elõtt fenyõrügyet gyûjts! Különleges és finom, hûsítõ italt készíthetsz belõle! Ráadásul igazi gyógyírként kortyolgathatod a fenyõrügyszörpöt!
A bolti mesterséges ízekből előállított szörpök helyett jobb, egészségesebb és olcsóbb szörpöt készíthetsz! Ha kipróbáltad már az orgona, bodza és a levendula különleges ízeit, itt az idő, hogy megismerd az örökzöld fenyő hajtásaiból készülő varázslatos szörpöt!
A népgyógyászatban évszázadok óta használják a fenyőrügy gyógyhatását. A friss hajtások létfontosságú ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaznak!
A fenyőrügyből készült fantasztikus elixírt immunerősítő hatása miatt érdemes naponta fogyasztanod!
Ezenkívül torokfájásra, légúti megbetegedésekre is remek gyógyír, visszaszorítja a bakteriális fertőzéseket és hatásosan csökkenti a torokgyulladást!
Használd ki a fenyő áldásos hatását: készíthetsz belőle szirupot, teát, vagy szörpöt!
Hozzávalók:
Így készítsd:
Vigyázz!
A Tiszafa mérgező, ne keverd össze a fenyővel! Soha ne használt étkezési célra!
Figyelj arra, hogy ne kopaszd meg teljesen a fenyőt! A rügyeket az oldal hajtásokról szedd a középsőt mindig hagyd az ágakon!