MELÓ

Szeretnél gyorsan munkához jutni? Segítünk!

Nincs munkád, de most még élvezed a nyarat? Gondolj arra, hogy hamar itt lesz a szeptember, és itt fogsz állni pénz nélkül. Vágj bele a munkakeresésbe most! megmutatjuk, hogy szerezhetsz a leggyorsabban állást.

Persze az is lehet, hogy nem vagy munkanélküli, egyszerűen csak szeretnél váltani, de nincs elég bátorságod hozzá. Pedig számtalan lehetőséged akad. Gyors képzésekkel, akár a nyáron is felzárkózhatsz és megtalálhatod azt a munkát, ami igazán neked való.

Online tanfolyamok

Többen félnek az internetes képzésektől, pedig nem érdemes. Rövid idő alatt fejlesztheted a tudásod, hiszen ezek segítségével akár az otthonodban is tovább képezheted magadat. A jó hír az, hogy nem kerülnek milliókba a tanfolyamok, mivel számtalan cég nyújtja már ezt a szolgáltatást a neten.

Indulj útnak

Ma már nem divat személyesen elmenni egy adott állást megnézni, esetleg bemutatkozni a meghírdetett munkakörbe. Munkaügyi tanácsadó szerint, ez nagy hiba!

Igenis vedd a kezedbe az önéletrajzod, öltözz fel és indulj el azokhoz a cégekhez, akiket kinéztél magadnak.

Plusz pontot szerezhetsz már azzal is, hogy vetted a fáradtságot és benéztél hozzájuk.

Váltani nehéz

Ne ijedj meg attól, hogy a megszokott környezetedből kikerülsz. Ez az ára egy jobb munkának. Azért ne maradj egy helyen, mert már tudod, hol van a kávéautomata vagy éppen jó fej az asztaltársad. Nézd meg azokat a munkahelyeket, amik beleillenek a profilodba, és merj lépni. A távolság ne riasszon vissza.

Listázz

A cégekről ma már pontos regisztrált listákat találhatsz aszerint, hogy mennyire fejlődőek vagy mennyire jó helyezést érnek el a munkaerőpiacon. Figyeld ezeket a listákat és ne légy bátortalan. Az első tíz vállalathoz nyugodtan elmehetsz, ami számodra megfelelő. Ne gondold azt, hogy ezek a cégek biztos hatékonyabb vagy épp tapasztaltabb munkaerőt keresnek. Légy magabiztos, és bízz a kreativitásodban. Sok munkáltató keresi az új ötletekkel rendelkező embereket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?