MANIMÉKER

Fizess kevesebbet az áramért!

Egy egyszerû lépéssel ütőképesebbé teheted a vállalkozásod. Vedd kezedbe a céged energiaügyeit, dönts te arról, hogy mennyit akarsz áramra költeni. Megmutatjuk, hogyan csináld!

Tedd ütőképessé a vállalkozásod egy egyszerű lépéssel!

Bár már 2008 óta adott a lehetőség, a legtöbb vállalkozó számára ismeretlen ez a cég szempontjából felbecsülhetetlen értékű opció. 

Az áram beszerzése nem kötődik földrajzi helyhez, így gyakorlatilag bármely villamosenergia-kereskedőtől kérhetsz ajánlatot. A keresgélés azért éri meg, mert bármikor futhatsz kedvezőbb feltételekbe, mint amilyenekkel most bírsz. Ez nem feltétlen csak az olcsóbb áramot jelenti, lehet, hogy a kiegészítő szolgáltatások, a jobb fizetési feltételek vagy az egyszerűbb ügyintézés fog annyira megtetszeni, hogy a váltás mellett döntesz.

Hogy zajlik a váltás?

Ha megvan a jövőbeli villamosenergia-kereskedőd, azért azt is nézd meg, hogy mostani szerződésed hogy áll. Ha még nem járt le, és a felbontás feltételekhez kötött, akkor írásban kell kérned a megszüntetését, jelezned a felmondást, a kereskedőváltás szándékát. De figyelj oda, hogy ez még a váltás időpontja előtt legyen, és persze vedd figyelembe, hogy meg kell felelned a meghatározott feltételeknek is!  Például az előző társaság kérheti a tartozásaid rendezését.

Ha viszont ez megtörtént, már könnyű lesz a céged dolga. Egyrészt kérheted, hogy az új kereskedőd intézze a váltást, másrészt semmit sem kell fizetned érte. Lényegében annyi történik csak az előző szerződésed megszüntetése után, hogy a régi és az új kereskedő bejelenti a változást, ezt visszaigazolják, és a régi társaság megkapja az elszámoláshoz szükséges adatokat. És ezzel készen is vagy.

Dönts bölcsen!

Fontos odafigyelned arra, hogy ne vessz el a bőség zavarában: érdemes nagyobb múlttal rendelkező társaságot választani, mert ez garantálhatja számodra a profizmust és a stabilitást.A választásnál fontos figyelembe venni a szolgáltatások árai mellett például a kapcsolattartó személyek segítőkészségét és szaktudását is, hiszen ezáltal leszel képes növelni a vállalatod versenyképességét, és csökkenteni a költségeidet.  Ha az ellátásbiztonságot nézzük, akkor az MVM Partner Zrt. az egyik legbiztonságosabb választásnak tűnik. A 2002-ben alakult társaság az ország egyik legnagyobb energiakereskedője.

Tegyél egy próbát, kérj ajánlatot az MVM Partnertől:

online: www.mvmpartner.hu/villamosenergia/ajanlatkeres

telefonon: +36 40 300 200

e-mailen: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?