Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
MAMAKLUB

Szerző

Létrehozva: 2024.08.09.

Ez a gyönyörű kislány soha nem ismerheti meg édesanyját

Rettenetes családi tragédia történt.

Egy kislánynak az édesanyja a mindene. Anya az, akire fel lehet nézni. Ő a kislány legfőbb bizalmasa, a minta, a példakép, a segítsége mindenben, aki szereti, bármi is történik. Ő az, aki gondját viseli és megvigasztalja, ha baj van. A boldog pillanatokban együtt nevet vele, a nehéz pillanatokban pedig támogatja őt. Minden kislánynak szüksége van anyára. Sajnos azonban a kis Addison már soha nem ismerkedhet meg a mamájával. 

terhesség, anya, apa, várandós, terhes, babavárás
Már a terhesség alatt is voltak problémák / Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

A 25 éves Chloe és AZ 56 éves Martin Wood nagyon szerették egymást, de azt hitték, hogy nem lehet babájuk, mert meddők. Igaz csoda volt, amikor közölték velük az orvosok, hogy megfogant a kicsikéjük, és hogy babájuk fog születni. Sajnos azonban már a terhesség alatt problémák és nehézségek merültek fel. Az édesanya, Chloe ugyanis epilepsziás, így rendszeresen küzd rohamokkal. A terhessége alatt is rohamok gyötörték, ezért az orvosok úgy döntöttek, hogy császárral hamarabb hozzák világra a kisbabát. 

Hamarosan azonban minden megromlott. Egy roham után nem tért eszméletéhez az édesanya, és azonnal kórházba szállították. Kómában tartották, és amikor felébred, emlékezetkiesése volt. Nem emlékezett sem a férjére, sem arra, hogy szült. Így képtelen volt ellátni a kisbabáját, ezért az apuka felmondott, és ő viselte gondját a családnak. Egy reggel a szokásos napi rutinokat végezte a család. Amikor az apa felment az emeletre ruhákért, látta, hogy a felesége arccal lefele fekszik a parkettán. Megfordította, hogy lélegeztesse, ekkor azonban látta, hogy kék a szája. Hívta a mentősöket, s közben megkezdte az újraélesztést, sajnos azonban nem sikerült segíteni rajta, és meghalt. A kislány nagyon hasonlít az anyukájára, ő segített abban, hogy az apa hamar túllépjen a gyászon - írja a The Sun

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek