NÍNÓ

Szerző

Létrehozva: 2024.08.09.

Szirénázva rohantak a terhes kismamával a kórházba: saját magzatját támadta meg az anya szervezete

Csak így sikerült megmenteni a baba életét.

A legtöbb nő alig várja, hogy édesanya lehessen. Szinte minden kislány álmodozik arról, hogy egy napon férjez meg és gyerekei lesznek, és hogy ő is anyuka lesz, aki aranyos kisbabákról fog gondoskodni. Felnőttként természetesen már másképpen éljük meg az anyaságra való felkészülést, és már akkor nagyon figyelünk a kisbabánk egészségére, amikor még a pocakunkban lakik. Ezért szednek a kismamák terhesvitaminokat, és ezért figyelnek arra, hogy egészségesen növekedjen a magzat. Sajnos azonban Sam szervezete a kisbabája ellen fordult, és majdnem meg is ölte. 

terhesség, anya, apa, várandós, terhes, babavárás
Majdnem tragédia lett belőle / Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Sam Williams 29 éves volt, amikor a harmadik babáját várta. Egyszerűen imád édesanya lenni, és ha teheti, minden idejét a gyermekeivel tölti. Soha nem volt semmi problémája a terhessége alatt, sőt úgy érezte, mindig ez volt a legboldogabb szakasza az életének. Sajnos azonban a harmadik babájával komplikációk léptek fel.

 

Az édesapának ugyanis ritka vércsoportja van, és a baba is ezt örökölte. Ez a kismama szervezetét összezavarta, és úgy érezte, hogy valamilyen idejen dolog van a testben. Éppen ezért Sam szervezete támadásba lendült, és megpróbálta kiiktatni a kis idegent. Az orvosok csak annyira lettek figyelmesek, hogy a baba szokatlanul lassan növekszik, éppen ezért vérvizsgálatot rendeltek el. Az eredményekből kiderült, hogy nagyon nagy a baj, és akár súlyosan károsodhat is a gyerek. Éppen ezért császárral világra segítették a kisfiút. A kis Arthur Williams immáron egyéves, és egészséges gyermekként rosszalkodik a testvéreivel - írja a Mirror

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek