KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.08.07.

Tragikus vég: saját ikerlányai gázolták halálra az édesanyát

Mentőhelikopterrel szállították az asszonyt kórházba, azonban már ott sem tudtak rajta segíteni.

Tragikus módon veszítette életét egy édesanya, aki a párjával és ikerlányaival nyaralt a francia Arcachon-öbölben. A család két jet-skit bérelt magának, azonban a vízen megrázó baleset történt: a 16 éves lányok elütötték a saját édesanyjukat. A nő fejsérülése annyira súlyosnak bizonyult, hogy mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre, amely az Bordeux-i kórházba vitte a hölgyet, ám már nem tudták megmenteni az életét. Élettársa és két lánya szintén megsérült az ütközésben.

jet ski
Két jet-skit bérelt magának a család az öbölben, tragédia lett a vége  /Fotó: Forrás: Pexels

A nő a kórházba szállítása után néhány órával belehalt a sérüléseibe – számolt be róla a Mirror. A lap arról is írt, hogy bár szigorú szabályok vonatkoznak a francia vizeken a jet-ski-használatra, sokan nem tartják be ezeket. Nem tudni például, hogy a most történt tragédia során viseltek-e megfelelő védőfelszerelést, például sisakot a családtagok, és nem lépték-e a túl a megengedett sebességet az eszközeikkel. További megdöbbentő információ a balesettel kapcsolatban, hogy a hajókkal egy oktató is együtt járt, aki szintén szemtanúja volt a halálos ütközések.

A rendőrség tájékoztatása szerint a halálesettel kapcsolatban senki ellen nem emeltek vádat, véletlen balesetek minősítették az esetet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek