Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
LOVE

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.27.

Ez ám a luxus! Ebben a méregdrága hotelben romantikázik Szarvas Andi

Az egykori szépségkirálynőre tavaly talált rá a boldogság, idén pedig meg is ragadták kedvesével az alkalmat, hogy körbeutazzák a világot. Szarvas Andi szerencsére ebből a rajongóit sem hagyja ki, mindent megmutat a luxus vakációkról az Instagram-oldalán.

Szarvas Andi tavaly megélte a legnehezebb napokat és a legcsodásabbakat is. Egyik pillanatról a másikra véget ért a kapcsolata, ám a megfelelő férfi még időben toppant be az életébe. Az új szerelem érkezése viszont nemcsak az egykori szépségkirálynő mindennapjait forgatta fel, hanem bizony a közvéleményt is, hiszen Molnár Andi volt férjét rejti a lovagi páncél. Szerencsére Andiékat nem érdeklik a negatív dolgok, nem foglalkoznak ismeretlenek véleményével, éppen ezért nemrég belekezdtek a közös otthonuk építésébe, az utóbbi hetekben pedig a költözésre is sor került. Viszont közben Andi szülinapja is vészesen közeledett, így Zsolt meghúzta a váratlant. 

Szarvas Andi
Szarvas Andi mindent megkap a párjától (Fotó: Szabolcs László)

Szarvas Andi luxusban romantikázik

Említettük ugyebár, hogy a modellnek nemrég volt a szülinapja, Zsolt pedig mindent meg is tett azért, hogy ezt az alkalmat ne árnyékolja be semmi. Nos, nem véletlenül hívtuk lovagnak korábban a férfit, ugyanis Andit egy utazással lepte meg. Először a Garda-tónál jártak, ami az egykori szépségkirálynő egyik kedvenc desztinációja, ám itt még nem ért véget a kaland. A szerelmesek tovább utaztak Nizzába, ahol egy igencsak zsebbe nyúlós szállodában romantikáznak.

Andiék rögtön a tengerparton szálltak meg, egy négycsillagos hotelben, ahol bizony a főszezonban akár 200 ezer forintot is elkérhetnek egy jobb szobáért. Nem csoda, hiszen az épület az Angyalok sétányán található, alig pár lépésre a parttól és az óvárostól. Andiék ráadásul azon szerencsések közé tartoznak, akiknek a szobájuk egyből a Földközi-tengerre néz, így jogosan irigykedhetünk most a párosra.

Már csak azért is, mert nem csak egyetlen nagy napot ünnepelnek: Andi párjának is most van a szülinapja.

szarvas andi
Itt romantikázik Andi és Zsolt (Fotó: Instagram)

Közben kiderült, hogy még ennél is lehetett különlegesebb az utazás, ugyanis a szerelme megkérte Szarvas Andi kezét.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek