Létrehozva: 2024.07.10.

Szarvas Andi követői becsapva érzik magukat: durva kommentekkel támadták be

Az egykori szépségkirálynő a legutóbbi TV-s szereplése után igencsak durva kritikákat kapott a követőitől, akik úgy gondolják teljesen másképp nézett ki a képernyőn, mint az Instagram oldalán. Persze, akadt aki igyekezett megvédeni Szarvas Andit, de sokak szerint a fiatal lányokra nézve nagyon károsak a fotói.

Szarvas Andi a 2018-as Miss World Hungary győztese a verseny óta influencerként tevékenykedik, így sok fiatal lány követi a közösségi oldalait. Ám a legutóbbi TV-s szereplése után sokan megdöbbentek azon, hogy mennyire másképp néz ki a fotóin, mint a műsor kamerái előtt. Andi emiatt igencsak durva kritikákat kapott, van aki szerint egyenesen két különböző személy van a fotókon.

Szarvas Andi
Szarvas Andit a külseje miatt bántják a követői, durva kritikákat kap (Fotó: Instagram)

Míg egyesek szerint csak a jó világításnak és előnyös beállításnak köszönhető a különbség, addig van, aki szerint nem kevés szerkesztés van a fotókon, ami miatt Andi jó néhány kilóval kevesebbnek tűnik, mint a valóságban:

Sosem fogom megérteni, hogy olyan nők, akik egyébként teljesen jól néznek ki, miért hazudnak ennyire durván az igazi kinézetükről.

„Az ilyeneket meg szoktam mutatni a kiskamasz unokahugiknak/öcsiknek. Lássák, hogy milyen torz képet mutatnak a közösségi médiában ezek az üres libák. Ne úgy nőjenek fel, hogy azt hiszik ilyenek a nők/férfiak, mint a képeiken. Gyerekek még, de jobban felfogják, milyen káros ez.” - írta még valaki a fotóhoz.

Sokan aggasztónak tartják Szarvas Andi képeit

Persze akadt olyan is, aki ahelyett, hogy bántaná inkább aggódik érte:

Tegyük hozzá, hogy a TV-ben mindenki kicsit nagyobb darabnak néz ki, mint amilyen valójában az ember, de Andi és a hozzá hasonló lányok is folyamatosan egy hazug képet mutatnak magukról. Óriási önbecsapásban élnek. Valahol ez szomorú.

„Andi, ha olvasod ezt. Tudd, hogy semmi baj az alakoddal, az arcoddal! Sőt! Sokkal szebb vagy a TV képernyőjén, mint az insta szétretusált képein. Nem kell a filter! Aki meg még mindig képes egy-két plusz kiló, vagy rossz szög/fény miatt szétszedni, az gondolom nem engedte el magát soha, nem züllött a netflix előtt szakítás után, nem ment le a mamához vidékre, nem menstruált, nem várt babát és boldog így” – tette hozzá egy másik követője.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek