Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.20.

Hűha: Szarvas Andi megmutatta a luxusotthonát - Videó

Fényes, tágas és szinte minden új benne, az egykori szépségkirálynő és kedvese már egy hónapja költöztek be. Szarvas Andi részletesen megmutatta szerelmi fészküknek minden zugát, még a költözéssel járó kupit sem hagyta ki.

Tavaly robbant a hír, hogy az egykori szépségkirálynő, Szarvas Andi újra szerelmes. A turbékoló gerlék között már az elején is akkora volt az összehang, hogy kapcsolatuk szinte villám sebességgel fejlődött. Nemrég már közös otthonukat is felépítették! Igaz a ház csinosítgatása még nem fejeződött be, de már most is láthatóan minden meg van, amire egy fiatal pár vágyhat.

Szarvas Andi
Szarvas Andi párja mellett hatalmas boldogságra talált (Fotó: Instagram)

Andi a napokban saját TikTok-oldalán vezette körbe rajongóit szerelmi fészkükben, amibe már lassan egy hónapja költöztek be.  A videón találkozhatunk két tágas és jól felszerelt fürdővel, természetesen egy hatalmas nappalival, amihez dukál az óriási kanapé is, valamint hálószobával óriási franciaággyal. Az egykori szépségkirálynő a videóban bevallja, hogy még egy-két dolog hiányzik, de hamarosan minden a helyére kerül.  

Itt vagyok, de már a házból jelentkezve. Egy kicsit még visszhangos, de lassan egy hónapja, hogy beköltöztük, és még mindig van mit tenni, venni. De megmutatom, hogyan is alakultunk. Nehéz időszakon vagyunk túl, mert borzasztó kemény volt ez a költözés. Létezni nem tudtam, de szerintem most már nagyon is élhető, kezdünk szépülni, otthonossá válni

– kezdte a videó elején Andi a rövid összefoglalót az utóbbi pár hónapról.

Sorra gratulálnak Szarvas Andiéknak

Bár nem mindennapi volt kapcsolatuk kezdete, hiszen korábban Andi jelenlegi párja még Molnár Andi vőlegénye volt, és a szépségkirálynő is éppen akkor volt szakító félben. Ez korábban a rajongóknak is szemet szúrt, főleg, hogy látták a házépítésről szóló videókat. Andi követői meg vannak arról győződve, hogy a pár túl gyorsan halad. De ennek ellenére rengetegen gratuláltak az álom otthonukhoz:

Gratulálok! Nagyon jó látni. Gyönyörű lett.

Nagyon szép otthon – lelkendeztek a rajongók Andi videója alatt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek