Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2022.12.07.
Módosítva: 2022.12.07.

Örökbe fogadott a magyar színésznő: „Blanka tette teljessé az életemet”

Hosszú ideje várta már, hogy egy gyerekkel legyen teljes az élete. Sokáig küzdött azért Závodszky Noémi, hogy édesanya lehessen. Végre beteljesülhetett az álma.

Szerző K.B.

Závodszky Noémi már teljesen letett az anyaságról, mivel hiába próbálkoztak férjével hosszú éveken keresztül, nem érkezett meg az áhított pici.

Végül az örökbefogadás mellett döntöttek, de a várakozással telt hosszú évek alatt a színésznő már teljesen elvesztette a reményét, hogy valaha lesz gyermeke. Öt évet kellett várniuk, amire Blanka megérkezett hozzájuk – tudta meg a hot! magazin.

Fotó: YouTube

„2018 nyarán eljutottam arra a pontra, hogy elfogadtam: nem leszek anya, és gyermek nélkül fogok teljes életet élni. Legbelül mégis éreztem, hogy valahol van egy lélek, aki arra vár, hogy megszülessen és hozzám tartozhasson. Felfoghatatlan volt az öröm, amikor sikerült örökbe fogadnunk Blankát. Számomra teljesen mindegy, hogy én szültem-e: ő a mi gyerekünk, és minden áldott nap megköszönöm, hogy az anyukája lehetek. Blanka tette teljessé az életemet” – kezdte a hot!-nak Noémi.

A színésznő azt is elárulta, hogy nem fognak a pici előtt titkolózni. Arra törekednek, hogy kislányuk tudjon az örökbefogadásáról és az semmilyen szintén ne okozzon neki problémát sem most, sem pedig a jövőben.

Fotó: hot! magazin

„Az első pillanattól kezdve arra törekszünk, hogy a kislányunk tisztában legyen azzal, hogy örökbe fogadtuk, és ez természetes legyen a számára. Jártunk képzésre is a témával kapcsolatban, ahol szintén azt tanultuk, hogy semmiképpen nem szabad titkolózni a gyerek előtt, mivel az a legrosszabb, ha mástól tudja meg az igazságot. Blanka még nagyon pici, és nyilvánvalóan nem sokat ért a történtekből, de kaptunk olyan mesekönyveket, amelyek az örökbefogadásos témákat dolgozzák fel nagyon aranyos és kedves történetekkel, ezenfelül a teljes elfogadást és szeretetet közvetítik a gyerekek felé” – árulta el a színésznő.

További részleteket Závodszky Noémi családalapításáról a szerdán megjelenő hot!-ban olvashattok. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek