Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2022.11.30.

Zámbó Krisztián: „Tavaszi esküvőt szeretnénk”

Nemcsak kibékült szerelmével Zámbó Krisztián, de már az esküvőt és a családbővítést tervezik. Felhőtlen a pár boldogsága, amiről őszintén meséltek.

Bombaként robbant a hír június elején, amikor kiderült, hogy 11 éve után szakított egymással Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska. A különválás nagyon megviselte Krisztiánt, de végig tudta, hogy a szerelmük idővel újra fellángol.

Zámbó Krisztián és Zsuzska (Fotó: Móricz István / Bors)

Ám most a hot! magazin arról értesült: véget ért a se veled, se nélküled játszmája a fiataloknak és úgy döntöttek örökre összekötik az életüket. 

„Nehéz volt rátalálnom a szerelmemre, és megtartanom még nehezebb. A kapcsolatunkban voltak hullámvölgyek, kisebb szakítások, ebből adódóan Zsuzskának már három jegygyűrűje van tőlem, ugyanis végül mindig egymásra találtunk. Most már úgy érezzük, hogy megérett a kapcsolatunk a házasságra, és tervezzük az esküvőt, de óvatosak vagyunk a részleteket illetően: ember tervez, Isten végez. Nem szeretnénk semmit előre beharangozni” – jelentette be boldogságban úszva Krisztián

Ugyan mindketten biztosak a házasságban, de a ceremóniát illetően egyelőre mindkettőjüknek saját elképzeléseik vannak. A szerelmespár így most azon dolgozik, hogy összehangolják a terveiket. 

„Zsuzska zárt körű ceremóniát szeretett volna, majdhogynem úgy, hogy csak ketten legyünk, én viszont világraszóló ünneplésre vágyom. Végül úgy sikerült meggyőznöm az igazamról, hogy azt mondtam neki: „Kicsikém, te leszel a világ legszebb menyasszonya, és ezt mindenkinek látnia kell!” Ez működött Zsuzskánál: egyre inkább hajlik afelé, hogy növeljük a meghívottak számát. Abban viszont a kezdetektől fogva közös volt az egyetértés, hogy tavaszi esküvőt szeretnénk” – tette hozzá az énekes. 

Igaz még csak az esküvőt szervezik, de a gyerekvállalás kapcsán is már vannak elképzeléseik. Erről már Krisztián szerelme, Zsuzska árult el további részleteket a hot! magazinnak. 

„A közeljövőben a családalapítás is tervben van, viszont hagyományosak vagyunk: először mindenképpen az esküvőre kerül sor. Még nincs konkrét elképzelésünk, hogy hány gyereket szeretnénk. Viszont örülnék az ikerterhességnek, ugyanis egyszerre túllennék a várandósság nehézségein, és rögtön két babával bővülne a család” – mesélte Zsuzska.
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek