Létrehozva: 2022.11.14.

Első ránézésre ők lehetnek a legesélyesebbek Árpa Attila szívére

Hétfő este megismerhetjük azt a 19 nőt, akik a következő hetekben mindent elkövetnek majd annak érdekében, hogy elnyerjék a Nagy Ő, vagyis Árpa Attila szívét.

Szerző Maca néni

Hétfő este kezdetét veszi A Nagy Ő, talán legizgalmasabb évada, melyben Árpa Attila keresi az igazit. Attila sok szempontból erre a formátumra „született”, hiszen minden szempontból meglehetősen tapasztalt, igazi sármőr, aki ráadásul jómódú és nem utolsósorban filmesként is sikeres. Tulajdonképpen igazi álompasi. Most pedig a TV2 képernyőjén keresztül az is kiderül majd, hogy mi rejtőzik a külsőségek mögött. 

Árpa Attila a Nagy Ő
Fotó: TV2

A A Nagy Ő első adásában bemutatkozik az a 19 hölgy, akik versenybe szállnak Attila szívéért, mi pedig megtippeltük, kik lehetnek azok, akik jó benyomást tehetnek rá az első pillanatokban. A szempontjaink szerteágazóak, így bár az tudható, hogy Árpa Attilának inkább a sötétebb hajú hölgyek tetszenek, beválasztottunk két szőkeséget is az esélyesek közé.

Szilvi

A 41 éves bármenedzser első olvasatra igazán határozott típus, aki nincs híján az önbizalomnak sem. Bemutatkozó mondatával kétséget sem hagy afelől, hogy milyen céllal is érkezett a villába. 

Szerintem én leszek Attila kedvence, mert egy ízig-vérig nő vagyok, akibe Attila mind testileg, mind lelkileg bele tudna szeretni

- jelentette ki a szőke hölgy, aki legutóbb Mallorcán dolgozott, egy szórakozóhely bármenedzsere volt. Maximalista, versengő típus. Nem szeretne agresszívan nyomulni, ő a kettesben töltött idő során szeretné elcsábítani a Nagy Őt. Ízig-vérig nőnek tartja magát, aki mellé egy olyan alfahím illik, mint Attila. Úgy gondolja, hogy nagyon sok közös van bennük, például mind a ketten szenvedélyesen szomjazzák a szerelmet. Szerinte biztos, hogy ő lesz az egyik kedvence, mert mindazt megtestesíti, amit Attila keres. Szereti a művészeteket, szabadidejében rajzol, agyagozik. Gyerekkora óta lovagol, nagyon szeret táncolni.

Bogi

A maga 26 évével a párkereső műsor legfiatalabb résztvevője. Ő amolyan femme fatale típusnak tűnik, vagyis ő lehet a Nagy Ő számára a végzet asszonya. Magabiztos jelölt, aki éppen ezzel a tulajdonságával operál. 

A saját személyiségemben vagyok annyira biztos, ami miatt én a legjobbnak érzem magam.

"Lehetnék szerény, de mire?" - jellemezte magát egy mondattal a fiatal lány, akit cseppet sem zavar a meglehetősen nagy korkülönbség, hiszen korábban is idősebb pasiai voltak. Bogi egy életvidám, szabadszellemű, spirituális beállítottságú lány, aki korán elköltözött otthonról, hogy önálló életet éljen. Nem fél véleményt alkotni és konfliktust felvállalni. Szabadidejében sportol, olvas, utazik. Nagyon érzelmes lánynak tartja magát. Nagyon magabiztos lány, aki úgy véli, hogy Attila és közte nem csak a kémia működne, hanem hosszú távon is meg tudná Attilának adni, amire szüksége van.

Timi

A 32 éves lovász azt igyekszik majd megmutatni Attilának, hogy a „szőkenős” sztereotípiák mennyire nem igazak rá. Örökmozgó, nyitott embernek tartja magát. Szeret motorozni, korábban volt saját crossmotorja is. Attilára már korábban is felfigyelt, amikor megtudta, hogy ő lesz a Nagy Ő, azonnal jelentkezett. Tudja, hogy a külseje miatt sokan beskatulyázzák, de szeretné Attilának megmutatni, hogy sokkal több van benne, mint egy szőke cicababa. Lételeme a mozgás, sokat edz, de nem áll tőle távol a kétkezi munka sem, ha kertet kell ásni, vagy füvet kell nyírni. Nagyon szereti a lovakat, 15 éves kora óta lovagol, szívesen kipróbálná magát lovas kaszkadőrként is. Kedveli az idősebb pasikat, de nem tűri, ha elveszik a szabadságérzetét.

Mimi

A 33 éves dentálhigiénikus igazán sportos alkat, hiszen korábban öt évig válogatott kosárlabdázó volt. Érdekli az amerikai foci, szeret sportolni, atletizál, fut. Szabadidejében szeret új éttermeket felfedezni, a természetben kirándulni. Nagyon családcentrikus, fontos számára, hogy a választottja kijöjjön a családjával. Van egy Down-szindrómás testvére, a példaképei a szülei, olyan szerelmet szeretne ő is, mint az övék. Nagyon vágyik saját gyerekre. A hercegnő külső mögött állítása szerint egy határozott nő lakozik, aki kiáll az igazáért. Szerinte Attilát az igényes külsejével és kedvességével tudja levenni a lábáról.

Hogy a tippjeink mennyire bizonyulnak helyesnek, az kiderül hétfő este a TV2 képernyőjén, közvetlenül az Ázsia Expressz után. 

 

Szerző Maca néni

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezeknek a használt autóknak a kilométeróráját tekerik vissza a leggyakrabban Magyarországon

origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

borsonline.hu

Elképesztő tündércukiság: legfrissebb fotóján Berki Emma tiszta apukája!

mandiner.hu

Hazatelefonált a 46 éve az űrbe küldött Voyager-1 űrszonda

metropol.hu

Őrjöngenek a magyarok; kiderült, ki lehet Szoboszlai új edzője

hirtv.hu

Závecz: kockázatos lenne a Fidesznek visszaléptetni Szentkirályi Alexandrát

origo.hu

Meglepő véleménye van a modellkedésről Kiszel Tünde lányának

astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Nagyon cukik együtt: így öleli magához Tóth Gabi szerelme a kis Hannarózát

LOVE

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

LOVE

Nem Tápai Szabináék lennének az elsők, akik felmelegítették a káposztát: ezek a sztárpárok jöttek újra össze – galéria

LOVE

G.w.M is beszállt: védelmezően öleli magához Amarát - Fotó