Létrehozva: 2022.04.25.

Szexképekkel bombázzák Megyeri Csillát és párját

A népszerű influenszer és üzletember kedvese 8 éve alkotnak egy párt és senki sem választhatja szét őket.

Szerző Maca néni

Megyeri Csilla magánéletéről keveset hallani, hiszen azon kevés hírességek közé tartozik, aki hosszú ideje kiegyensúlyozottan él kedvesével. Kapcsolatuk botrányoktól és viharoktól mentes, bár a fiatal influenszer nem tagadja, hogy ők is táncoltak már pengeélen, vagyis szoba került köztük a szakítás. Az nem is meglepő, hogy a nehéz időszak éppen a megismerkedésük utáni hetedik évben érkezett az életükbe. Megyeri Csillával a Tejmadár gasztrotér megnyitóján beszélgettünk. 

"Lassan kilenc éve vagyunk együtt Zsoltival és igazából a hetedik év volt a legnehezebb. Akkor majdnem szakítottunk. Olyannyira, hogy én már lakásokat kerestem, mert el akartam költözni a közös otthonunkból. Végül elsimultak a dolgaink és együtt maradtunk, aminek szívből örülök. Szerintem az egyik titkunk az, hogy mindketten olyan családból jöttünk, ahol a szüleink a mai napig együtt vannak jóban és rosszban, vagyis sosem menekültek el a problémák elől, inkább közösen megoldották azokat. Mi így szocializálódtunk és ezt visszük tovább" - kezdte a Ripost-nak Megyeri Csilla, aki úgy látja,  éppen a közös útjuk során fel-felbukkanó akadályok erősítették meg az egymásba és  a közös jövőjükbe vetett hitüket. 

Fotó: Instagram

"Azt figyeltem meg, hogy a mi kapcsolatunk összetartó erejét éppen a problémák, vagy éppen a nehéz időszakok adták. Minél nagyobb volt körülöttünk a káosz, mi annál erősebben fogtuk egymás kezét. Zsolti volt a támaszom minden bajban. Igazi kősziklaként nyújtott támaszt és ez olyan kapocs, ami szétszakíthatatlan"- magyarázta a híresség, aki már négy éve hordja Zsoltitól kapott jegygyűrűjét, de nem sürgeti az esküvőt. "Négy éve vagyok menyasszony és nekem ez egyelőre elég is. Nem azt mondom, hogy valamikor a jövőben nem szeretnék a felsége lenni, de mindketten úgy gondoljuk, először inkább költenénk egy saját kis kertesházra, mintsem egy esküvőre. Sőt, még a gyermekvállalás kérdése is előbbre való nálunk, mint egy lagzi" - árulta el Csilla, aki már késznek érzi magát és  a kapcsolatukat is arra, hogy bővítsék a családjukat. 

"Harmincnégy éves vagyok és bár nem érzem magam elkésve, tényleg itt az ideje annak, hogy anyuka legyek. Igazi későn érő típus vagyok, de mostanában egyre többet gondolok arra, hogy jó lenne már egy kisbaba. Szerencsére Zsoltival ebben a kérdésben is egyetértés van közöttünk, így rajta vagyunk a dolgon" - kacsintott cinkosan Csilla, aki egyébként hírből sem ismeri a féltékenységet, hiszen nyílt lapokkal játszanak Zsoltival. "Ő mindig azt mondja, hogy nem akar kalandokat, mert pár jó pillanatért nem rúgná fel mindazt, amit nyolc év alatt felépítettünk és ezzel én is pont így vagyok. Pedig kísértés mindkét részről van bőven. Ugyanakkor adtunk egymásnak szabadságot és talán pont ezért nem is élünk vele. Mindketten rengeteg üzenetet kapunk, melyek között bőven akadnak illetlenek is. Mondjuk ki, meztelen fotókat és videókat küldözgetnek nekünk emberek. Mi ezeket meg is mutatjuk egymásnak, mielőtt töröljük őket" - mesélte nevetve Megyeri Csilla.  

 

 

Szerző Maca néni

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

travelo.hu

Videó: Ez a somogyi település a húsvéti dekorációk mogulja

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Pintér Tibor szerelmi vallomása: „El sem tudnám képzelni nélküle az életemet”

LOVE

Opitz Barbi elszólta magát, újra rátalált a szerelem

LOVE

Kiderült az igazság Varga Miklós Joe és menyasszonya kapcsolatáról

LOVE

„A férfi kicsit jobban megmozdított...” – máris lecserélné a férjét a TV2 bombázója?

LOVE

Hatalmas a boldogság: így táncolt szerelmével Tóth Gabi

LOVE

„Puszi, szerelem, sírás, minden...” — így búcsúzott szerelme Zámbó Krisztiántól