Létrehozva: 2024.10.28. 13:02
Módosítva: 2024.10.28. 13:49

Hosszú Katinka megdöbbentő családi titkot árult el

Az olimpiai bajnok úszónő sokakat meglepett azzal, hogy versenyzőként szerepet vállalt a Dancing with the Starsban. Hosszú Katinka a Ripostnak elárulta, kivel van kislánya, amíg ő órákon át a táncstúdióban gyakorol.

A háromszoros olimpiai-, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő teljesen új oldalát mutatta meg a Dancing with the Starsban. Hosszú Katinka és Suti András a Flashdance című film ikonikus slágerére egy pörgős quickstep produkciót mutattak be, lenyűgözve a zsűrit. A sportban csak Iron Ladynek hívott sztáranyuka nem csak nagyon élvezte a produkciót, de a táncuk végén még a szoknyáját is ledobta és egy szál tornadresszben ropta. 

Hosszú Katinka
Hosszú Katinka gyermeke a tévé előtt szurkolt anyukájának Fotó: Bánkúti Sándor

Hosszú Katinka imád táncolni

Az olimpiai bajnok most először vállalt ilyen jellegű show-műsorban szereplést, még önmagát is meglepte, hogy végül igent mondott a TV2 kérésére. Hosszú Katinka végül nemhogy nem bánta meg a döntését, de kimondottan örül, hogy bekerült a tánc az életébe. 

„Nagyon izgultam, izgultunk Andrással együtt, de nagyon élveztük az első táncunkat" – mondta a sztáranyuka a Ripostnak. 

"Alig várjuk, hogy jövő héten is táncoljunk és hát táncolhatunk, mert szavaztak ránk a nézők, nagyon boldogok vagyunk. Bevallom őszintén, hogy nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy elvállaljam a felkérést a műsorra, sőt, először szerintem zsigerből rávágtam, hogy nem, köszönöm. De aztán a férjem is győzködött, meg tényleg nagyon szeretek táncolni, bár eddig nem tudtam, most már egy kicsit talán tudok. És szerintem ez az a műsor, ami nagyon nívós, ezért nagyon örülök, hogy végül igent mondtam és itt lehetek!”

A világhírű úszónő élete az elmúlt egy évben hatalmasat változott, hiszen tavaly augusztus elején megszületett első gyermekük férjével, Gelencsér Mátéval. A kis Kamília jól viseli anyukája távollétét, Katinka elárulta, kapott videót, ahogy gyermeke a tévé előtt szurkol neki. 

Szerencsés helyzetben vagyok, mert a férjem is nagyon sokat tud segíteni, és a nagyik is, családon belül meg tudjuk oldani, hogy ki legyen vele. Szerintem ő nagyon élvezi, hogy egyszerre több ember rajonja körül, szóval a legjobbat kapja ezáltal. Én pedig nagyon feltöltődöm a tánc által, és így egy olyan anyukát kap vissza, aki nagyon boldog, mert nagyon élvezi, amit csinál. Ez egy plusz a mi kapcsolatunkban!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek