LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.08.29.

Soha nem bocsájtott meg édesapjának a mulatós sztár

Az ismert zenész, bár szerette édesapját, bizonyos, tőle kapott lelki sebek sosem gyógyultak be. Sihell Ferry már a születésével is „csalódást” okozott a démonjaival egy életen át küzdő férfinak.

Sihell Ferry nagyon mélyről, szinte pokol tornácáról kapaszkodott fel a mulatós műfaj csúcsára. A zenész olyan mélyszegénységben élt gyermekkorában, amit még elképzelni is szívfacsaró. Édesanyjával és négy testvérével kapaszkodtak össze és tettek meg mindent, hogy felülemelkedjenek a nyomor jelentette nehézségeken. Ezen az úton bizony nem jelentett segítséget a családfő, aki alkoholbetegsége miatt nem volt éppen minta apa. Ferry soha nem is tudott megbocsájtani neki. Erről a Palékék világa by manna YouTube-csatornán mesélt. 

Sihell Ferry
Sihell Ferry és édesapja között sosem volt igazi apa-fiú kapcsolat (Fotó: YouTube)

Sihell Ferry apukája nem hitt fiában

Én valahogy nem tudok megbocsájtani. Vagyis csak nagyon nehezen. Haragtartó vagyok és viszem magammal ezeket a dolgokat. Az édesapámmal való kapcsolatom is a megbocsájtáson csúszott el. Igaz, vele mindig rossz volt a kapcsolatom, annak dacára, hogy végül is apa volt ő.

 A dolog ott kezdődött, amikor a kórházba be sem jött, amikor én születtem. Lányt várt, tehát nem engem, ezért már megnézni sem jött el.

Valahogy ő nagyon nem hitt bennem és ezt ki is mutatta. Nagyon veszekedős, morcos egy ember volt. Amikor illuminált is volt, a barátaim a kertbe sem jöhettek be. Sőt, ha az utcán, kocsival hajtottak el előttünk, még a magnót is lehalkították és csak úgy mertek elhaladni a házunk előtt. Szigorú, dühös ember volt… Amit anyám megvett nekem erősítőt a kis pénzéből, azt apám egy hét múlva eladta”- kezdte a csatorna Szóló című műsorában Sihell Ferry, akit felesége kísért el a stúdióba. 

Sihell Ferry
Sihell Ferry hiába kapott erősítőt. Az apja eladta... (Fotó:  YouTube)

„Együtt élni vele, rettenetesen nehéz volt”

A zenész soha nem tudott beszélni édesapjával a kettejük között feszülő problémákról:

„Talán valamit ő sem tudott feldolgozni, vagy talán az alkohol váltotta ki ezt belőle. Szerintem minden függőségnél van valami alul, amit meg kellene oldani, de én soha nem is tudtam volna leülni vele úgy, hogy erről beszéljünk. Ha csak annyit kérdeztem volna tőle, hogy mi a baja, vagy segíthetek -e, ő kért volna egy százast és ennyi. Ugyanakkor őt mindenki imádta. A családdal másképpen viselkedett. Bárki bejött hozzánk, ő volt a legjobb cimbora. De együtt élni vele, rettenetesen nehéz volt” - zárta le a témát a mulatós sztár.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek