Létrehozva: 2024.08.31.

Őszinte vallomás: Ábel Anitát átformálta a válása és az utána érkező szerelem

A színésznő kendőzetlen őszinteséggel beszélt az élete legnehezebb szakaszairól. Ábel Anita szerint a buddhista egyetem sokat segített abban, hogy elinduljon az önismeret útján és fel tudja dolgozni azokat a változásokat, melyek az élete legnehezebb szakaszaiban történtek.

Ábel Anita színésznő a "Fejezetek - podcast Tatár Csillával" című műsor vendégeként olyan mélységig engedte be a műsorvezetőt és vele együtt a nyilvánosságot a lelkébe, amennyire még soha mást. Anita őszintén beszélt a válásáról, a kislánya, Luca neveléséről, a párkapcsolatáról és az élete mélypontjairól is... Amelyekből bizony nem volt kevés. 

Ábel Anita Tatár Csilla
Ábel Anita őszintén beszélt Tatár Csillának az érzéseiről (Fotó: YouTube)

Az emberek véleménye 

Ábel Anita többek között arról mesélt, hogy szerinte milyen a megítélése a nyilvánosság előtt: 

„Rólam mindig volt egy vélemény. Ugye a Szomszédokból bekerültem egy reggeli magazinműsorba, akkor azt mondták, hogy "ez mit keres itt, ez csak Julcsi tudott lenni". Aztán kiderült, hogy mégis működött és hat évet lehúztam. Aztán eltűntem, majd visszatértem egy másik tévés műsorban, aztán átszerződtem a TV2-höz, ahol game show-kat kezdtem el vezetni, ami szakmailag egy olyan ugrás volt, ami nagyon jó volt, és amiben tudtam kamatoztatni azt a fajta humorvilágot, műsorvezetést, amiből nem vagyunk jól eleresztve női fronton. Sajnos... pedig lennének, akik zseniálisak, de nem kapnak lehetőséget. Ezek átformálták ezt az "ábelanitaságot", hogy rólam milyen kép van. Már azért szeretnek, amilyen humorom van, empatikus vagyok, hogy magamat is górcső alá veszem.” 

20240304-CSS_2505
Ábel Anita gyermekkora óta a képernyőn van (Fotó: Mediaworks archív)

Válás után szerelem 

A színésznő kitért arra is, hogy miben változott az élete azután, hogy elvált a gyermeke édesapjától, majd beleszeretett Roberto Favarro gasztro szakemberbe.

„Egy válás után egy ilyen erős szerelem megjelenése formálja az embert. Amikor nem gondolsz arra, hogy valami eget rengető dolog történik az életedben... de valahol éreztem, hogy ez meg fog velem történni, de nem ennyire hamar a válás után. Bár, mi a hamar? A válás után már majdnem egy éve egyedül éltem. Az biztos, hogy Roberto megjelenése emberileg, nézőpontváltásként nagyon markánsan jelen lett az életemben. Mert egy nagyon más kultúrát hozott a mi kis világunkba és nagyon másképp kezdtem el nézni egy csomó mindent.”

Lecsendesedtem. Eddig jellemzett egyfajta harsányság, most már nem. Most már csak akkor szólok, ha úgy érzem, annak helye van.

20230323_Televíziós Újságírók Díjátadó_MG_Ripost_0058
Anita életébe nagy változást hozott az olasz férfi szerelme (Fotó: Markovics Gábor)

Ábel Anita gyermekkorában nem szerette magát, talán mostanra jutott el oda, hogy már nem mérgezi lelkét felesleges gondolatokkal. A kislányával való kapcsolatáról pedig azt mondta, hogy mindent megtett és megtesz a mai napig azért, hogy a gyermeke ne eshessen ugyanebbe a hibába. 

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni: 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek