LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.06.25.

Molnár Gusztáv az esküvőről: Egyszerre volt felemelő és szomorú

Fontos hétvégén van túl a nehéz időket megjárt színész, hiszen a húga kimondta a boldogító igent élete párjának. Molnár Gusztáv ráadásul kulcsszerephez jutott a nagy napon.

Molnár Gusztáv és Csilla jó testvérekként állnak egymás mellett az élet viharaiban, amiből bizony mindkettejüknek kijutott. Éppen ezek a viharok vezettek oda, hogy egyikük sem tartja a kapcsolatot édesapjukkal és édesanyjukkal. Innen nézve nem meglepő, hogy Csilla esküvőjére egyiküket sem hívták meg. Így Gusztávra hárult az örömteli feladat, hogy oltárhoz vezesse húgát. A színész, most a Ripost-nak mesélt az egyébként érzelmektől fűtött, szép napról.

Molnár Gusztáv
Molnár Gusztáv kísérte oltárhoz a húgát. 

„Természetes volt...”

Az életem egyik, ha nem a legfontosabb sarokpontja az apa-fiú kapcsolat, amivel nekem is van dolgom, hiszen van egy fiam. 

Én elveszítettem a magam harcát apámmal szemben, viszont a fiam esetében nyerésre állok.

Apánkkal sem én, sem a testvérem nem tartjuk a kapcsolatot úgy tíz éve, így mindkettőnk számára természetes volt, hogy én bízom Csillát a kedvesére, akivel egyébként húsz éve alkotnak egy párt és van egy 11 éves lányuk is” kezdte lapunknak Molnár Gusztáv, aki nem tagadja, vegyült némi szomorúság is az esküvő örömteli pillanataiba.

Molnár Gusztáv
A színész titokzatosan elárulta, reméli hamarosan bővülhet a család. Bár ennél többet nem mondott, lehet hogy Molnár Gusztáv párja, akivel bővülne a család, vagy lehet arra utalt, hogy a húgának gyermeke születik.
(Fotó: Facebook)

Molnár Gusztáv reméli, hamarosan bővülhet a család

Szombaton egy személyben voltam a húgom bátyja, és egyben az apa szerepet is igyekeztem betölteni. Pont úgy, ahogy mindig is igyekeztem, már gyermekkorunkban is.

Számomra a keresztapám mutatott apaképet, Csilla számára pedig talán én.

Gyönyörű esküvő volt, de voltak pillanatok, amikor elfogott a szomorúság, hiszen mégiscsak nehéz szembenézni azzal, hogy számomra kizárólag ő jelenti a családot” tette hozzá a színész, aki reméli, hamarosan bővülhet a család, de hogy pontosan hogyan is értette, arra nem tért ki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek