kulcsár edina
Múltjáról vallott a sztárséf.
Krausz Gábor az érettségi után kezdett elmélyülni a gasztronómia világában. Rengeteget küzdött, hogy bekerüljön a legjobbak közé, de közben voltak olyan pillanatai is, amikre nem szívesen gondol vissza. Most a Séfek séfe zsűritagjaként mégis felidézett egy ilyent.
Elmesélte, hogy kezdetben egy szerényebb étteremben dolgozott, ahol két hónapig nem is adtak a kezébe kést, csak krumplit és hagymát pucolt nap mint nap. Később sikerült bejutnia a Gundel Étterembe, ahol Kalla Kálmán volt a séf, neki kellett bizonyítania a nevével fémjelzett híres csirkefogás elkészítésével.
A séf úr nem volt bent, ezért az alatta dolgozó séf azt mondta, hogy gyorsan tegyem be a mikróba, jó lesz az úgy! Abban a pillanatban, amikor csipogott a mikró, megjelent Kalla Kálmán. Sosem felejtem el, ahogyan akkor rám nézett! Azt mondta: Drága fiam, meggyaláztad az ételem
– árulta el a hot! magazinnak.
A sztárséf hozzátette: akkor megfogadta, hogy soha többé nem csinál ilyet, és azóta is tartja magát a fogadalmához.