Létrehozva: 2023.03.19.
Módosítva: 2023.03.19.

Megható felvétel: Így énekelt Kóbor Jánossal a hároméves kislánya

Szívfacsaró videót osztott meg a közösségi oldalán a másfél évvel ezelőtt elhunyt Kóbor János lánya, Léna. A kamaszlány egyértelműen örökölte édesapja művészvénáját, már egész kiskorában kiderült, hogy szereplésre született.

Kedves emléket osztott meg édesapjáról Kóbor János lánya, Léna. Az Omega legendás frontembere, Mecky másfél évvel ezelőtt hunyt el, az emléke azonban egy picit sem kopott meg a rajongókban. A zenész kamasz lánya is szívesen nosztalgiázik róla, tegnap este pedig nagyon kedves közös emléket osztott meg a követőtáborával.

Léna az Instagramján egy közel 13 évvel ezelőtti reggeli műsor részletét mutatta meg, ahol ő még csak 3 éves volt! A szintén énekesi babérokra törő csinos lány már akkor is magabiztosan mozgott a kamera előtt, s egyértelmű, hogy a zene is ugyanolyan közel állt a szívéhez, mint édesapjának.

 

Emlék a múltból

A műsorban a Balaton partján édesapjával adott közös interjút, ahol még egy duettet is előadtak! A Kötéltánc című Omega-slágert énekelték el közösen. Léna posztját elárasztották kedves hozzászólásokkal, a tündéri kislány hangját és édesapja szerető törődését méltatták egytől egyig.

Kóbor lányáról már akkor is sejteni lehetett, ami mostanra be is bizonyosodott: nagy tehetség lakozik benne. Mecky korábban a feleségének, Zsókának úgy fogalmazott: Lénát le sem lehet majd lökdösni a színpadról. Igaza lett: a két hét múlva 16. életévét betöltő csinos lány kiskora óta táncol, énekel, s hamarosan színészi vénáját is megcsillogtathatja. Ő váltja ugyanis a várandós Békefi Vikit a Barlang Színház Gyöngyhajú lány balladája című Omega-musicalben, amiben Kriszta szerepét osztották rá.

A tinilány az örökölt tehetsége ellenére két lábbal a földön áll: tavaly exkluzív interjút adott a Borsnak, melyben leszögezte, fontos számára a továbbtanulás.

Azt hiszem, még van időm eldönteni, hogy pontosan milyen pályára lépek. Nekem nem kérdés a továbbtanulás, mert mindenki több diplomás volt mindkét szülőm családjában. Ettől függetlenül szeretném, ha a zene és a tánc az életem részei maradnának, - amiben a Mamával is egyetértünk - én is szeretnék egy szép, komoly pályát választani majd magamnak. Most úgy gondolom, hogy orvos szeretnék lenni, mint a bátyám, Martin, aki fogorvos” – fogalmazott akkor Léna.

Bár Léna kései baba volt Kóbor János számára − az énekes 63 éves volt a születésekor −, remek apa-lánya kapcsolat volt köztük. A zenész váratlan halála után Léna sokáig nem beszélt nyilvánosan a tragédiájáról, ám amikor meg tudta tenni ezt a lépést, szívszorító sorokat tett közzé:

Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is… Sosem fogom elfelejteni az illatodat, a szemedet, a mosolyodat, ahogy a színpadon énekeltél, és azt, ahogy Édesanyukámra és Rám néztél!

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Xavi meggondolta magát, újabb elképesztő fordulat

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

magyarnemzet.hu

Gyurcsány azt tette, mint a gyöngytyúk azzal a bizonyos testnedvvel

ripost.hu

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Gyászol a királyi család: holtan találták a hercegnő egykori szerelmét

LELKIZŐ

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

LELKIZŐ

"Innen menj el" - Csúnyán kidobta feleségét a TV2 sztárja

LELKIZŐ

Nagy a baj: az életéért küzd a „The Voice” győztese