11 hónapja

Megtörte a csendet Kóbor János lánya, szívszorító, amit mondott

A 14 éves Léna most látta elérkezettnek az időt, hogy imádott édesapjáról meséljen.

Kóbor János halála mindenkit sokkolt, zenésztársakat, kollégákat, barátokat, rajongókat. De fel sem lehet fogni, mit érezhet felesége, Zsóka és kislánya, aki rajongással szerette édesapját. A mára gyönyörű tinivé érett Léna születésekor az énekes már 63 éves volt, de igyekezett mindent megadni utódjának. Eddig a váratlanul elhunyt legenda családja nem nyilatkozott, ám Léna most megtörte a csendet, a Facebookon írt az apukájáról – írja a Bors.

(Fotó: MTI / Mohai Balázs)

Még nem tudtam felfogni, hogy soha többe nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem… Hirtelen, egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút.

Léna látja az újságokban, látja a televízióban a megemlékezést édesapjáról, nehéz elhinnie, hogy nincs többé. Benne még az elmúlt nyár közös emlékei élénken élnek, és tudja, mindig vele lesz.

Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is… Sosem fogom elfelejteni az illatodat, a szemedet, a mosolyodat, ahogy a színpadon énekeltél, és azt, ahogy Édesanyukámra és Rám néztél!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!