Létrehozva: 2022.11.17.
Módosítva: 2022.11.17.

Megrázó vallomás: Gabriela Spanic menekülne Mexikóból

Néhány hete járta be a külföldi sajtót a sokkoló hír: végezni akartak Gabriela Spanic ikertestvérével, Danielával. A merényletre Mexikóban került sor, a nyílt utcán. A Paula és Paulina sztárja a budapesti reptéren osztotta meg a Borssal a véres támadás sokkoló részleteit.

Szerző Ripost

Gabriela Spanic kedd délután érkezett meg Budapestre, hogy részt vegyen a Dancing with the Stars harmadik évadában. Szombaton az elődöntőben, jövő héten pedig a döntőben zsűrizik majd. A Bors a reptéren köszöntötte a venezuelai színésznőt, aki bár roppant fáradt volt, kedvesen és vidáman nyilatkozott. A mosoly csak akkor tűnt el az arcáról, amikor szóba került az a borzalmas támadás, amit imádott ikertestvére, Daniela ellen követtek el néhány héttel ezelőtt.

Fotó: Bors

Az utcán érte a véres támadás

Gaby őszintén, mély felháborodással a hangjában mesélte el, mi is történt pontosan Danielával, aki magánéletileg épp egy nagyon nehéz időszakon ment keresztül, amikor rátámadtak.

„Danielát egy kővel dobták fejbe a nyílt utcán. Persze pont ott, a fejének azon részén találták el, ahol annak idején, 2008-ban műteni kellett, miután sztrókot kapott. Ez nem lehet véletlen, az elkövető pontosan tudta, mit tesz” – kezdte mérgesen Spanic, aki azt is elárulta, szerinte ki áll a merénylet hátterében.

Eldurvult Daniela válása

A színésznő elmesélte, hogy az ikertestvére nemrég vált el a férjétől, ám a válás egyáltalán nem volt zökkenőmentes, sőt! Így az sem vitás, hogy sajnos emiatt támadtak rá.

„Danielának nagyon viharos válása volt. Épp az ügyészségen járt, hogy az exférjét feljelentse, a férfi ugyanis nem teljesítette a feltételeket, amikben megállapodtak. Jobb körülményeket akart teremteni magának, mert a ház, amiben lakik, gyakorlatilag szétesik. Épp odaért az ügyészségre, hogy megtegye a feljelentést, amikor megtámadták. Milyen érdekes, hogy a sofőr, akit egyébként az  exférje bérelt fel, nem segített neki. Sőt, elhajtott a helyszínről” – mesélte felháborodottan a telenovellák sztárja, majd hozzátette: Daniela a körülményekhez képest jól van, de még tart a nyomozás.

„Szeretnék elköltözni Mexikóból”

Bár őt még verbálisan és fizikailag sosem bántották, Gaby nem tud napirendre térni a Mexikóban történő nők elleni erőszakos cselekmények felett. Ezért szíve szerint menekülne az országból, olyannyira, hogy már mindkét házát árulja.

 

Én nagyon komoly biztonsági intézkedések mellett élek otthon, csúcstechnika védi mindkét házam. Szerencsére verbális, fizikális támadás nem ért, a mexikói sajtó viszont nagyon kikezdett. Ha a családomat bántják, az olyan, mintha engem bántanának. Szeretnék elköltözni Mexikóból, már mindkét házamat árulom egy ideje, de ez nehéz, pontosan a testvérem miatt, hiszen közben rá is vigyáznom kell

 

 – sóhajtott Gaby, majd hozzátette:

„Elegem van az igazságtalanságból és a nők elleni erőszakból! Mexikóban ráadásul különösen nehéz a hölgyek helyzete, rengeteg nőtársunkat bántalmazzák a férfiak, lehangoló a statisztika, hiszen naponta 9 asszony válik erőszak áldozatává” – ismertette a szomorú tényeket a 48 éves színésznő, aki bízik benne, hogy az elkövetőt, elkövetőket hamarosan kézre kerítik, és végre egy nyugodtabb időszak köszönt a családjára.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Grandiózus, 270 méteres mélység felett átívelő híd, a nevadai Hoover-gát mellett

origo.hu

Ördög Nóra hivatalosan is bejelentette: Vége

mandiner.hu

Egyre több a kérdőjel Liverpoolban a megtaposott Szoboszlai körül

life.hu

Ritka fotót osztott meg Salma Hayek: ünnepli az esküvőjét, amire úgy kellett elrángatni

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor Baba a házban címmel tett fel új TikTok videót

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Haragosokból újra barátok: Kibékült Fresh Andi és Szögeczki Ági

LELKIZŐ

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

LELKIZŐ

Bódi Csabi besokallt a rosszindulatú kommentelőktől: „Belefáradtam, elfáradtam”

LELKIZŐ

Utolsó óráit családjával töltötte, elhunyt a legendás zenész