LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

Szívszorító: ez volt Olivia Newton-John utolsó kívánsága

A gyászoló férj osztotta meg az énekesnő vágyát.

Szerző Ripost

Mint arról beszámoltunk, hétfőn 73 éves korában meghalt Olivia Newton-John angol-ausztrál énekes-színésznő, a Grease című musical sztárja. Családja és barátai körében hunyt el dél-kaliforniai farmján. A négyszeres Grammy-díjas énekesnő és színésznő 2018-ban jelentette be, hogy harmadszorra is rákot diagnosztizáltak nála. 

Olivia Newton John Battling Cancer For The Third Time
Fotó: Northfoto

A Blikk most kiszúrta, hogy a gyászoló férj először szólalt meg a tragédia óta, s arról beszélt, hogy mi volt Olivia utolsó kívánsága:

Feleségem utolsó kívánsága minden rajongóhoz szól: azt kérte, ne virágot vegyenek az emlékére, hanem a rákellenes alapítványát támogassák az arra szánt összeggel

– közölte John Easterling

„Olivia több mint 30 éve a győzelmek és a remény szimbóluma, aki megosztotta velünk a mellrákkal kapcsolatos útját. Gyógyító inspirációja és úttörő tapasztalata a növényi gyógyászattal kapcsolatban folytatódik az Olivia Newton-John Alapítványban, amely a növényi gyógyászat és a rák kutatásának szenteli magát. A család azt kéri, hogy az emlékére virágok vásárlása helyett az Olivia Newton-John Alapítványnak adakozzanak” – áll a család közleményében. Az Olivia Newton-John Alapítvány a növényi eredetű gyógyszerek rákellenes harcban való felhasználását vizsgáló kutatásokat segíti világszerte. Azt írják: céljuk, hogy a rák kíméletesebb kezelési módjait dolgozhassák ki a növényi alapú készítmények segítségével. Maga Olivia erről azt mondta:

Az álmom az, hogy megvalósítsuk a rákon túli világot. Őszintén hiszem, hogy meg tudjuk csinálni!

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!