LELKIZŐ

Szerző ripost

1 hónapja

Borzalmas, ami Berki Mazsival történt a férje halála után

Az édesanya élete legnehezebb időszakát éli.

Szerző ripost

Több mint három hónapja, hogy Berki Mazsi tragikus hirtelenséggel elveszítette a férjét, Berki Krisztiánt. Az özvegy azonban nem omolhatott össze, hiszen gondoskodnia kell az akkor hat hónapos lányukról, Emma Katerináról. A kislány augusztus elején volt kilenc hónapos, és bár az édesanyja igyekszik neki mindent megadni érzelmileg és anyagilag, hogy a gyermek egyáltalán ne érezze a félárvaságát, van valami, amit Mazsi már nem tud nyújtani a kicsinek.

Az Instagramon megosztott, 24 órán át elérhető történetében árulta el, hogy lassan három hónapja abba kellett hagynia a szoptatást. 

Fotó: Ripost

"Lassan három hónapja, hogy abbahagytam a szoptatást. Őszinte leszek, nagyon megviselt lelkileg. Ez persze azt eredményezte, hogy hullani kezdett a hajam, de szerencsére a vitaminos kúra mellé használt hajápolási termékcsalád, amint látjátok, sokat segített" - fogalmazott Mazsi.

 

Az említett időpont alapján valószínű, hogy az őt ért tragédia miatt apadt el a teje, és nem önszántából hagyta abba a szoptatást. 

Kiváltképp, hogy idén áprilisban, egy hónappal a férje halála előtt még egy Instagram-bejegyzésben írt arról, hogy minden anyukának ajánlja a gyermeke ilyen módon történő táplálását.

Drága Anyukák Minden anya egy hős, egy csodás teremtmény, akkor is, ha szoptat és akkor is, ha nem. Viszont leendő anyukák, szeretném nektek elmondani, hogy számomra ez az érzés semmihez sem fogható, így mindenképpen azt javaslom Nektek, ha van lehetőségetek, éljetek vele

- írta akkor.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!