LELKIZŐ

Szerző Ripost

3 hónapja

Béres Anett a teaszeánszról: „Voltak pillanatok, amikor azt hitték, meghaltam”

Mankóval tud járni, a hátát pedig heveder rögzíti, mégis boldog, mert él. A bódítószer hatására azt hitte, maga a sátán üldözi, ezért menekült az erdőbe.

Szerző Ripost

Béres Anett egy misztikus teaszeánszon vett részt, ahol egy úgynevezett ayahuasca nevű növényből készült főzetet fogyasztott, majd bódult állapotban a közeli erdőbe menekült, végül pedig több kilométerre, egy kapálni induló férfi talált rá egy siklósi szőlősben életveszélyes állapotban: eltört a lába, a bordája, a csont a tüdejét is átszúrta, illetve két csigolyája sérült.

Fotó: Instagram

Negyvenedik születésnapját a műtőasztalon töltötte, törött sarokcsontját operálták. Még csak mankóval tud járni, a hátát pedig heveder rögzíti, mégis boldog, mert él. Egy minden részletre kiterjedő exkluzív interjúban mesélt az átélt borzalmakról Anett a Storynak.

„ Amikor megláttam őket, a szívem szakadt meg azért, hogy mit élhettek át, amiért eltűntem, és végül ilyen állapotban látnak. A szüleim tizenhárom éves koromtól külön élnek, de együtt indultak a keresésemre. Apukám azt suttogta, amikor meglátott: »Úristen, mit tettél?« A kórházban azután nagyon lecseszett. A baleset óta vele és anyukámmal is még szorosabbá vált a kötelékünk. Fáj, hogy fájdalmat okoztam nekik. Voltak pillanatok, amikor azt hitték, meghaltam” – mesélte Anett a Storynak.

Az ayahuascaszertartásra egy közösségi oldalon talált rá. Ma már tudja, hogy a szertartáson két olyan személynek is kellett volna lennie, akik nem isznak a teából. Ezzel szemben csak Anett, Emese és a szertartás vezető hölgy volt jelen és mindannyian fogyasztottak az italból, ami húsz perc múlva hatni is kezdett.

„Onnan kezdve aztán a poklok poklát éltem át. Konkrétan azt hittem, a sátánnal találkoztam, magát a szertartást vezető nőt hittem ugyanis a sátánnak. Elméletileg hat órán keresztül tartott volna a hatása. Nem tudtam elaludni, csak feküdtem. Attól féltem, ha elalszom, az álmomban ragadok, és nem ébredek fel többé. Csapkodtam magam, hogy ébren maradjak” – részletezte Anett, akinek kálváriája azután kezdődött, hogy felkeltette Emesét. Amíg a légtornász a táskájáért ment, addig Anett hallucinációktól gyötörve elfutott.

Az egykori valóságshow-szereplő, ugyanis azt hitte maga a sátán üldözi. Először a kocsijához futott, majd bemenekült az erdőbe. Sokáig futott, kerítéseket mászott át, majd felmászott egy magaslesre, ahonnan leesett. Egy napot töltött fekve, miközben azt képzelte, meghalt, ugyanis a tudata csak lassan kezdett el kitisztulni. Ekkor érezte meg, hogy fázik és éhes. Négykézláb kúszott a szőlősbe, ahol végül megtalálták.

„A halott nagymamámat szólongattam. Nem jött, így arra következtettem, a pokolra kerültem. Hajnalra már annyira fáztam és fájt a hátam, hogy ordítottam. (...) Mondtam a Jóistennek, eddig bírtam, szeretnék meghalni, és vártam, hogy kiszálljon a lelkem a testemből” – árulta el teljes őszinteséggel Anett, aki azóta több műtéten is átesett és három hétig volt kórházban, de szerencsére nem gyötrik rémálmok a történtek miatt. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!