HŰHA

Szerző Elekes Judit

4 hónapja

VV Anett teaszeánsza: Sáfrány Emese megszólalt

A horrorisztikus esetről most először beszélt őszintén.

Szerző Elekes Judit

Sáfrány Emese őszinte interjút adott a Borsnak a siklósi teaszeánszról, ami után VV Anett életveszélyesen megsérült. Az egykori valóságshow-szereplő szilánkosra törte a bokáját és a bordái is megrepedtek, miután hallucinogén, Ayahuasca nevű teát fogyasztott és kígyókat látott a hallucinációiban.

Anettet egy nappal később, egy kapálni induló gazda találta meg a szőlőjében, több kilométerre a szeánsz helyszínétől. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, több órás műtétet hajtottak végre rajta, orvosi utasításra mozdulatlanul kell feküdnie. Heteken keresztül tart majd a rehabilitációja, és lelkileg teljes mértékben a padlóra került. 

Sáfrány Emese szintén ott volt a szeánszon, mivel azonban az utóbbi napokban rengeteg támadás érte, úgy döntött, megtöri a csendet.

"Már világos volt, amikor Anett felébresztett, hogy menjünk haza. Csak a cuccainkért mentem el, mire visszaértem nem volt ott. Örökkévalóságnak tűnt az az idő, mire megtalálták. Kétségbe estem, minden megfordult a fejemben. Anettel egyeztettem, ő is hozzájárult, hogy beszéljünk a történtekről, hogy tanulság legyen mások számára. Nem vagyunk drogosok, nem fogyasztottunk ilyen szereket. Csak meg akartunk tisztulni, mert mindketten nehéz időszakon vagyunk túl. Minden percben arra gondolok, mit tehettem volna, hogy ez ne történjen meg. Szeretnénk ebből a rémálomból felkelni" - mondta el a Borsnak Emese.

A történtekről bővebben délután olvashatsz a Borsonline oldalán!

Szerző Elekes Judit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!