LELKIZŐ

Szerző ripost

1 hónapja

Gyönyörű, mégis boldogtalan: miért futnak zátonyra Szabó Zsófi kapcsolatai?

A műsorvezető szerelmi életét az elmúlt tizenhárom évben nyomon követhették a rajongók, de Szabó Zsófi egyik kapcsolata sem bizonyult tartósnak.

Szerző ripost

Derült égből villámcsapásként érte a nagyközönséget a hír, miszerint alig három hónappal az eljegyzés után szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup. A két fiatal tavaly nyáron találkozott először a Reggeli című műsorban, ahol Szabó Zsófi műsorvezetőként beszélgetett Tusuppal. A kémia már az első perctől fogva működött közöttük, és miután az úszóedző szakított volt barátnőjével, Courtney-val, Zsófi és Shane egymásra találtak.

A kapcsolatuk rohamtempóban fejlődött, már a karácsonyt is együtt töltötték, idén február 22-én pedig Tusup Monacóban megkérte Zsófi kezét. Bár a lánykérés láttán a rajongók közül sokan felhördültek, mert korainak tartották az eljegyzést, Zsófi még néhány hete is úgy nyilatkozott, hogy Shane az élete szerelme, vele akar megöregedni. 

Fotó: Ripost

Sőt, még hétfőn is minden rendben volt közöttük, így jó kérdés, hogy mi történhetett két nap alatt, hogy a jegyességet is felbontották. A Bors információi szerint ugyanaz történt, mint Hosszú Katinkával töltött házassága idején: az úszóedzőnél elszakadt a cérna, dührohamot kapott, lehullott a romantikus álarc, Zsófi pedig szakítást kezdeményezett.

De vajon hogy lehet, hogy a csinos és sikeres Szabó Zsófi szerelmi élete évek óta annyira boldogtalan? Összeállításunkban erre próbálunk választ keresni.

Szabó Zsófi és Berki Krisztián

A két héttel ezelőtt elhunyt médiasztár és Szabó Zsófi 2011 végén találtak egymásra - Hajdú Péter és Sarka Kata hozta össze őket. Bár eleinte nem szimpatizáltak egymással, gyorsan egymásba szerettek, és néhány nap után már közös tetoválást készítettek: egymás nevét varratták a gyűrűsujjukra. 

Szerelmükkel körbeutazták a médiát, de amilyen gyorsan jött, olyan sebesen véget is ért a kapcsolat: alig három hónap után Zsófi már élete legnagyobb hibájaként beszélt Berkiről, aki szerinte az ő hátán akart felkapaszkodni. A történet pikantériája, hogy Krisztián ugyanezt állította Zsófiról - nem is szívesen beszéltek többé egymásról nyilvánosan.

Fotó: TV2

Szabó Zsófi és Baronits Gábor

2015 februárjában kelt szárnyra a pletyka, miszerint Zsófi és gyerekkori barátja, Baronits Gábor egy párt alkotnak, miután együtt töltötték a Valentin-napot. A felek akkor tagadták, hogy bármi közük lenne egymáshoz, de Gábor később bevallotta, hogy egy hétig valóban jártak. Arra viszont már nem tudott vagy nem akart visszaemlékezni, milyen volt ez az egy hét.

Fotó: Facebook

Szabó Zsófi és Nagy Tamás 'Grande'

A producer és a színésznő között 22 év volt a korkülönbség, de egy ideig úgy tűnt, boldogok együtt. Az elvált Grandénak azonban nem csak férfiként, de édesapaként is helyt kellett állnia az előző házasságából született gyermekei miatt. A kapcsolat így nem bizonyult tartósnak, 2014 nyarán a páros szakított, ami az akkori hírek szerint annyira megviselte Szabó Zsófit, hogy pszichológushoz kellett járnia.

Fotó: TV2

Szabó Zsófi és Kis Zsolt

Az üzletember és a színésznő gyerekkoruk óta ismerték egymást, hiszen közös szenvedélynek hódoltak: a lovaglásnak. 

2015 karácsonyán a férfi eljegyezte Zsófit, következő év szeptemberében pedig hétországra szóló lakodalmat csaptak. Kisfiuk, Mendel 2017-ben született meg, de 2021 januárjában a műsorvezető bejelentette, hogy válik a férjétől.

"A férjemmel szétmentünk, nehéz időszak van mögöttem. Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiunkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt. Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó"

- fogalmazott Zsófi.

Akkoriban azt pletykálták, hogy a különböző értékrend vetett véget a házasságnak: Zsolt nehezen viselte, hogy Zsófi nem háztartásbeliként él otthon, hanem karriert épít.

Fotó: Ripost

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

13 éve eltűnt lány holttestét találhatták meg Diósjenőn

vg.hu

Menekültek támadtak egymásra a magyar határnál, lövöldözés is történt

borsonline.hu

Gratulálunk, párja megkérte Marsi Anikó kezét!

vg.hu

Újabb két britet ítélhetnek halálra az oroszok

ripost.hu

Figyelem! Keressük Bochkor Gábor egyéjszakás kalandját

hirtv.hu

Alcsútdodozi horrorbaleset: teljesen összeroppantak a családtagok

borsonline.hu

Vérfürdő: Lemészárolta mozgássérült nővérét a 14 éves lány

mindmegette.hu

Így tuti nem fogja elszúrni a diétád egy grillparti - egyszerűbb mint gondolnád!

ripost.hu

Kiderült a titok: erre készült halála előtt Berki Krisztián

ripost.hu

Ez a három csillagjegy folyamatosan versenyez

ripost.hu

Forróbb, mint a kánikula: bikiniben mutatta meg a melleit Metzker Viki

ripost.hu

Újabb tragédia a Tiszta-tónál: 22 éves rendőr fulladt bele barátai szeme láttára

További cikkek

LELKIZŐ

"Soha nem szenvedtem így" - Kórházba került a magyar színésznő özvegye

LELKIZŐ

Németh Kristóf: Engem elkerül az életközépi válság

LELKIZŐ

Most lett volna 74 éves: Így néz ki most Cserháti Zsuzsa sírja - Fotó

LELKIZŐ

Feljelentést tett a Berki ügy után az ismert halottlátó

LELKIZŐ

Mi történhetett? Már a legjobb barátjával, Pumped Gabóval se áll szóba Aurelio

LELKIZŐ

Frontálisan karambolozott a TV2 sztárja

LELKIZŐ

Harry herceg komoly kijelentést tett Diana hercegnő öröksége kapcsán

LELKIZŐ

Kiderült a titok: erre készült halála előtt Berki Krisztián