Létrehozva: 2022.05.30.
Módosítva: 2022.05.30.

Letelt a gyászév: Újra szerelmes a magyar előadó

Az énekestől tavaly tavasszal ragadta el a halál szeretett feleségét. Csocsesz most a Borsnak árulta el először, hogy újra szerelmes.

Szerző Maca néni

 Kiss Attila – vagy ahogyan mindenki ismeri, Csocsesz – nehéz időszakot tudhat maga mögött, hiszen egy évvel ezelőtt fájó búcsút kellett vennie feleségétől, az asszony a koronavírus következményei miatt halt meg. Csocsesz akkor úgy érezte, még nem áll készen egy új szerelemre, viszont azzal tisztában volt, hogy Gyöngyike is azt szeretné, hogy újra boldog legyen.  "Boldog akarok lenni, de amíg a lelkem nem áll készen és nem tudom azt adni valakinek, amit kell, addig nem lépek tovább" – mondta korábban, ám akkor még nem sejthette, hogy hamarosan belép valaki az életébe, aki bearanyozza a minden­napjait.

Fotó: Bors

Gyöngyike mindig a szívében él

A mulatós sztár a Borsnak mesélt először arról, hogy rátalált a szerelem Angéla személyében. A rajongók vajon hogyan fogadják majd az új helyzetet Csocsesztől, hogy életének nehéz és szép pillanatairól is egyaránt őszintén beszél?

"Ez ingoványos talaj, mert az emberek között vannak, akik azt mondják: mit képzel magáról? Míg mások azt vallják, hogy az élet megy tovább. Az az ember, akit szerettem, mindig is a szívemben él, de szeretetre és társra mindenkinek szüksége van, én pedig ki vagyok éhezve erre. Azt gondolom, hagyni kell, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy a jóisten akarja. Nem kerestem társat és nem kapaszkodtam senkibe, egyszerűen csak hagytam magam sodródni az árral. Úgy gondolom, az életben mindenki azt kapja, amit érdemel és azt hiszem, én is megérdemlem a boldogságot" – mondta az énekes.

Új szerelme oldalán ismét boldog Fotó: Bors

Égi jelet kapott

A decemberben megjelent legújabb lemezén helyet kapott a Pillangók című dal, melynek egyik szerzője, és ami arról szól, hogy muszáj újrakezdeni. Csocsesz égi jelnek tekintette, ha látott egy-egy pillangót, ráadásul Angi és közte tavasszal szövődött a szerelem, ahogy az a dal soraiban is áll: Egyszer csak eljönnek tavasszal a pillangók. Az énekes számára eljöttek, hiszen akárhányszor ránéz Angélára, úgy érzi, a gyomrában repdesnek. "Anginak köszönhetően az élet minden szép dolga felértékelődik. Az égiek kegyesek hozzám, és bár nem szeretném elkiabálni, de úgy érzem, találtam valakit, aki mellett önmagam lehetek. Köztünk nincsenek titkok, mindent megosztunk egymással" – árulta el a lapnak az énekes, akinek a hangjából is egyértelműen kiderül, hogy mennyire boldog új szerelmével.

Sokáig csak barátok voltak

"Angi egy televíziós munkatárs volt, és ennek köszönhetően ismerkedtünk meg annak idején. Jó barátok voltunk és néha együtt dolgoztunk, de ennél sosem volt több. Tavaly év végén időnként írásban beszélgettünk. Az utóbbi hónapokban viszont személyesen is találkoztunk, és szépen lassan elkezdtünk többet érezni a másik iránt. Együtt megyünk mindenhová, Angi elkísér a fellépésekre is" – árulta el Csocsesz, aki azt is megosztotta a Borssal, hogy lányai hogyan fogadták a hírt, hogy édesapjuk újra szerelmes.

"Ez nem egyszerű dolog, de őszinte voltam velük. Tudnak mindent, és azt mondták, nekik az a legfontosabb, hogy én boldog legyek. Látják rajtam, hogy a felhők fölött lebegek. Én egy érzelmes ember vagyok, és nem tudom eltitkolni azt sem, ha boldog vagyok" – vallotta be Csocsesz, aki bízik abban, hogy az emberek rosszalló vélemények és tekintetek helyett megér­tőek lesznek, netán néhány jó szóval kifejezik a támogatásukat, hiszen Gyöngyike is azt szerette volna, hogy férjére rátaláljon a bol­dogság.


 


 


 

Szerző Maca néni

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

mandiner.hu

Ukrajnában szavaztak a magyarokról – lesújtó a végeredmény

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

travelo.hu

Hamarosan ennél az elbűvölő olasz tónál is fizetnünk kell, ha látni akarjuk

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Paprika Dorina drámai vallomása: "Nem tudni, hogyan lehet nekem gyermekem"

LELKIZŐ

"A kommentelők egy része szerint még csak ember sem vagyok, nemhogy magyar" – Gyűlöletcunami zúdul hazánk legszebb lányára

LELKIZŐ

Felfoghatatlan gyász: Meghalt a Harry Potter és a Star Wars sztárjának felesége, hatalmas a fájdalom