Létrehozva: 2022.05.12.
Módosítva: 2022.05.12.

Íme a számmisztikai elemzés: Kódolva volt a tragédia Berki Krisztián életében?

A május 6-án elhunyt kétgyermekes apuka köztudottan spirituális beállítottságú volt.

Szerző Ripost

Berki Krisztián május 6-án bekövetkezett váratlan halála nemcsak a rokonait, ismerőseit, de az egész országot megrázta. Még azok is megdöbbentek, akik egyébként különösebben nem kedvelték a gyakran izomcelebnek titulált egykori Fradi-vezért, akinek mindössze 41 évet szánt az élet. Péntekre virradóra megállt a szíve, kislánya, a 8 és fél éves Natika talált rá, aki először azt hitte, az apukája csak alszik. Még be is takargatta.

Fotó: LifeTV

Berki soha nem tagadta, hogy közel áll hozzá a spiritualitás, Mazsival gyakran jártak számmisztikushoz is, hogy kikérjék a szakértő véleményét.

Ránéztünk Berki numerológiai képletére, hogy megtudjuk, milyen is lehetett valójában a személyisége, és milyen sorsot szánt neki az élet. Érdekes dolgokra bukkantunk!

"Akinek a magánhangzók értéke 6-ost ad, annak a legfontosabb lelki szükséglete békében, szeretetben, nyugalomban, harmóniában és biztonságban élni. Türelmes, másokra és mindenre odafigyelő, jóindulatú segítőkész közösségi ember, akinek sikerélmény, ha jót tehet, mert ezzel is a dolgok tökéletesítését viszi előre. Nagyfokú igazságszeretete miatt nehezen hagyja szó nélkül, ha valahol probléma van. Viszont nagyon fontosak az anyagiak és az érzelmi biztonság is, amiből sokszor erős birtoklási vágy, aggódás, féltékenység alakulhat ki, mert a családtagjaival, másokkal és a külvilágnak való megfeleléssel is, sokkal többet foglalkozik, mint a saját belső biztonságának a megteremtésével. Pedig ezt kellene tennie. Ő is és mindenki jobban érezné magát, ha ez megvalósulna. Nem a vezetésre törekszik (jobb neki, ha irányítják), de mindenkinek szívesen ad tanácsokat –természetesen, a szeretet és a jóindulat jegyében -, de ezzel azért igencsak megterheli a környezetét, ugyanis mások ezt már erőszakosságnak élik meg. Ha pedig visszautasítják, nagyon meg is tud sértődni, hiszen ő csak jót akart. Kár, hogy ez is benne van a személyiségében, mert egyébként tényleg nagyon sok szeretet van a szívében" - így kezdődik az Astronet elemzése.

Krisztián esetében a mássalhangzók értéke a 4-es, ami szintén fontos információkat hordoz.

"Kemény arcot mutat a külvilág felé, akinek a mássalhangzók értéke 4-est ad. Átlagon felüli akaratereje, munkabírása, munkamániája okán a megbízhatóság mintaképe szeretne lenni, és az is. Nem ismer lehetetlent, a legnehezebb feladatok is csak egészséges kihívást jelentenek számára. Imádja a munkáját, állandóan be akarja bizonyítani, hogy mindenben ő a legjobb. Nemcsak saját magával, hanem másokkal szemben is maximálisak az elvárásai, viszont ennek csak kevesen tudnak megfelelni. Kibillent esetben túl szigorú, kőkemény ember lehet, akit csak egy dolog érdekel, a tökéletesség, a célok maradéktalan megvalósítása határidőre, mennyiségben és minőségben. Magát is hajtja, és hajszol keményen másokat, persze mindezt az érvényesülés, a karrier érdekében. Lefelé görbülő ajkak mosoly nélkül, de azért lehet, hogy nagyon is jól érzi magát - mások nem annyira."

A Teljes Névszám - az összes betű, tehát a Belső Én és a Külső Én összeadásának egy számjegyre egyszerűsített értéke - azt mutatja, hogyan reagálunk a külvilágból jövő lehetőségekre, hogyan oldjuk meg azokat, mit képviselünk a világban, milyen energiákkal és hogyan jelenünk meg, mások milyennek látnak minket. Berki esetében ez a következőktől árulkodik:
 

"Megkapta a vezetés képességét, és az élet meg is hozza, megadja számára a lehetőséget, hogy tehetségét kibontakoztassa. 
Arra született, hogy az ötleteit, kreativitását a világ jobbítására használja, példát mutasson, másokat is arra inspiráljon, hogy hozzák ki magukból a legtöbbet, a legjobbat. Érezni belőle a tettrekészséget, az erős akaratot, és ami a legfontosabb, azt az eredeti alkotóerőt és határozottságot, amitől az emberek elfogadják az ő dominanciáját. Akkor teljesíti jól a küldetését, ha nem fogad el semmit késznek és véglegesnek, hanem képességeiből adódva, mindig továbbfejleszt, megújít, hozzátesz valamit."
Ha a személyiségének negatív oldala kerül előtérbe, akkor agresszív, önző, diktatórikus módszerekkel irányító, beképzelt főnök lesz, akit tisztelni nem lehet, viszont félnek tőle. 

origo.hu

Egy gyilkosságban részt vevő sportolóval erősített a fociválogatott

ripost.hu

Mohásodik a füved a kertben? Ezzel a trükkel tüntetheted el

metropol.hu

Biztonsági őrök léptek közbe Zalatnay koncertjén

magyarnemzet.hu

Orbán Viktortól és Hszi Csin-pingtől zeng a nemzetközi sajtó

metropol.hu

„Röfögést hallottam egy bokorból” - sosem jönnél rá, hogy milyen állatok kószálnak Óbudán

hirtv.hu

Jogász és a MÁV is reagált Magyar Péterék vasúti kocsis esetére

ripost.hu

Végleg szertefoszlott a remény, bejelentést tett a királyi család szóvivője

mindmegette.hu

Ezeket jó, ha tudod a paprikaültetésről, ha bőséges termést szeretnél

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

ripost.hu

Egy korszak lezárul: válogatott csapatkapitánya elhagyja a Fradit

ripost.hu

Kiakadt Kőgazdag Aurél: nem engedik érettségizni

ripost.hu

Autósok százai buknak meg ezen a KRESZ-teszten, pedig alap lenne tudni!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Szomorú évforduló: Szívszorító, ami most elhangzott Berki Krisztián sírjánál – fotó

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Két éve nem lépett már színpadra Tompos Kátya – galéria

LELKIZŐ

"Lehet, kórház lesz a vége" - Britney Spears megszólalt újabb összeomlásáról

LELKIZŐ

Özönlenek jókívánságok, Sydney van den Bosch és vőlegénye nem is lehetne boldogabb

LELKIZŐ

Ismét gyászol a sztárvilág: elhunyt a Grease színésznője