9 hónapja

Mádai Vivien szívszorító vallomása: A karácsony sem lesz már ugyanaz

Mádai Vivien számára nem volt könnyű az idei év: pontot tett a házassága végére, ami egy teljesen új életet hozott el számára.

Rendhagyó karácsonyra készül Mádai Vivien. A Mokka műsorvezetője idén februárban jelentette be, hogy hat év házasság után különválnak a férjével.

Vivien és Zoltán a fiuk, Zénó érdekeit továbbra is szem előtt tartják, de már nem alkotnak egy párt, ami által a karácsony is más lesz, mint az eddigiek.

Mádai Vivien nehéz éven van túl (Fotó: Ripost)

Erről Vivien egy Instagram-bejegyzésben írt őszintén:

„Ragaszkodó típus vagyok. Tavaly is meséltem már nektek arról, mennyire nehezen engedem el a szokásaimat, a berögződéseimet, a hagyományaimat. Az utóbbit talán a legnehezebben. Nem akarok sem csöpögni, sem pedig mélyebben belemenni, mert talán Ti is éreztétek, hogy ebben az évben még az eddigiekhez képest is sokkal kevesebbet osztottam meg magamból/ magunkból. Tudatosan. Nagyon sok mindent el kellett engednem, lerombolt kártyavárakat újra építenem, és igen ebben benne volt az is, hogy a karácsony sem lesz már ugyanaz. De nagyon sok jót is hozott magával ez az év, rengeteg örömöt, törődést, és szeretetet, amiért végtelen hálás vagyok. Más lesz a karácsony, kicsit talán zűrösebb, és hangosabb is, de egy dolog biztos; a mi szövetségünk örök. Áldott karácsonyt kívánok nektek!” – utalt imádott kisfiára, akivel édes közös képeket osztott meg.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!