1 éve

Galambos Lajcsi bevallotta: romokban a házassága

Galambos Lajcsi két év tíz hónapos letöltendő börtönbüntetést kapott a napokban, de a házassága sem alakul túl jól: feleségén mély sebet ejtett az ügye.

Már hetekkel hamarabb megtudta Galambos Lajcsi, hogy két év tíz hónapos letöltendő börtönbüntetést fog kapni a folyamatban lévő áramlopási perében.

Ám az ország trombitása továbbra is kitart amellett, hogy ő ártatlan, sőt tovább harcol. Ügyvédjével karöltve szeretnék másodfokra vinni az ügyet és ott bebizonyítani az igazukat, de persze a legrosszabb forgatókönyvre is fel vannak készülve.

Galambos Lajcsi nehéz időszakot él át Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

A zenész három gyerekét megviselte a súlyos ítélet és a házassága is alaposan megsínylette a hosszan elhúzódó pereskedést.

Lajcsi szerint a feleségével való kapcsolata már sosem lesz olyan, mint azelőtt. Ezért részben magát okolja, de bárhogy is alakul a kettejük jövője, sosem fog teljesen elszakadni Boglárkától.

„Soha nem fogunk megválni egymástól. A három gyerek és az elmúlt húsz-huszonkét év összeköt bennünket. Bogi az életem része, az életem része volt, és biztos, hogy lesz is” – mondta el a Tények Plusznak Lajcsi.

A trombitaművész gyermekeit ugyancsak megviselte az első fokú ítélet, ahogyan az is, hogy a hat éve tartó ügynek máig nincs vége.

„Szerettem volna, hogy a legszebb gyerekkoruk legyen. Ez az utóbbi években talán nem sikerült...” – fogalmazott Lajcsi.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!