1 éve

Nem hiszed el, ki tartja el Zalatnay Saroltát

Az énekesnő mindkét oltását felvette, és reméli, hamarosan újra ő lesz a családfenntartó.

Szerző Doris

Nemcsak emberileg, de anyagilag is komolyan megviselte az utóbbi több mint egy év Zalatnay Saroltát. Az énekesnő még mindig az ország legkeresettebb sztárjai közé tartozik, de fellépések híján bizony még egy ilyen kaliberű művésznek is gondot okoz a megélhetés.

Fotó: Metropol

Cini a bajban szeretett lányára, Nikire támaszkodhat, aki két éve költözött haza Angliából és most egy egészségközpontban dolgozik, ezzel ő lett a kenyérkereső a kis kétfős családjukban.

„Most nincs más megoldás, Niki a családfenntartó, mert a tartalékok sajnos kezdenek kifújni. Nyilván, ha énekelnék, és csinálhatnám a dolgomat, akkor erre nem lenne szükség. Többek között ezért is remélem, hogy nyáron zöld utat kapunk a koncertezéshez. Csak legyen közönség!” – fogalmazott az énekesnő.

Már mindkét oltásán túl van, sőt, a védettségi igazolványát is megkapta Zalatnay Sarolta. A 73 éves énekesnőt így már semmi nem tartja vissza attól, hogy ismét színpadra álljon és nagyon bízik benne, hogy hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba és végigkoncertezheti a nyarat.

„Már mindkét oltáson túl vagyok. Pfizert kaptam, a második adagot két hete, de bármilyen más vakcinával kiegyeztem volna. Mindenkit az oltás felvételére biztatok, mert már hosszú ideje tart a vírus miatti leállás. Kicsit el vagyok keseredve, amiért már egy éve ilyen nehéz az élet... Az éltető erő számomra a színpadon van, a közönség szeretetében, az éneklésben. Ez a járvány elvette tőlünk mindazt, ami jó és fontos volt számunkra. Szeretném most már visszakapni, és nagyon remélem, hogy hamarosan újra színpadra állhatok” – fogalmazott Zalatnay Sarolta.

Egy több mint 50 éve folyamatosan koncertező művész életében komoly törést jelent egy egyéves leállás, hiszen teljesen felborul a napi rutinja. A nehéz helyzetben az énekesnő a barátaiból, családjából és kisállataiból merít erőt és örömöt. Sok korabeli művész játszott el a visszavonulás gondolatával a pandémia alatt, azonban Cini hallani se akar a pihenésről.

„Amint lehet, örömmel megyek koncertezni. Vágyom az élőzenére, a koncertek utáni bulikra, hiszen ez maga az élet! Bízom benne, hogy idén nyáron már elindul valami, és biztonságos körülmények között szórakoztathatunk” – mesélte a Metropolnak az énekesnő.

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!