Létrehozva: 2019.09.07.

Testükkel védték a barátok L.L. Junior gyászoló családját

Fehérbe borult a Fiumei úti sírkert péntek délben, amikor több száz gyászoló érkezett L.L. Junior kisebbik fia temetésére. Dávidkát éppen egy héttel ezelőtt, szombaton elütötte egy autó Zuglóban, amikor kifutott az úttestre.

Hatalmas fehér ruhás tömeg érkezett pénteken a Fiumei úti sírkertbe, hogy végső búcsút vegyenek L.L. Junior háromévesen elhunyt kisfiától, Dávidkától.

A temetőben már délelőtt gyűlni kezdtek a gyászolók. Számos ismert ember és sok száz rajongó akarta leróni a kegyeletét a tragikus balesetben elhunyt kisfiú ravatala előtt. Az énekes és családja felkészült arra, hogy óriási lesz a tömeg, ezért kordonnal választották el a gyászszertartás helyszínét a temetésre érkezőkről.

Megható pillanat volt, amikor Junior barátai összefogtak és sorfalat álltak, hogy a család legalább pár percre elbúcsúzhasson a kisfiútól a ravatalnál úgy, hogy sem a kamerák, sem pedig a rajongók kíváncsi tekintete ne zavarja meg őket.

A nagymama rosszul lett

A családból elsőként Junior és édesanyja érkezett meg a szertartásra, a rapper feleségével, Kingával és annak édesapjával, Körtvélyessy Zsolttal. Fáni néni teljesen összeomlott, amikor meglátta az aprócska koporsót, amiben kisebbik unokája teste nyugszik.

Az asszony hangosan zokogni kezdett, és csak azt kiabálta: „Dávidka, Dávidka!” Később a ravatalnál rosszul is lett, és összecsuklott. Junior ekkor emelt hangon arra kérte a hozzátartozókat, hogy hagyják levegőhöz jutni az anyját. Végül egy széket vittek az asszonynak, aki így nem is tudott elindulni a gyászmenettel. Nem sokkal azelőtt vitték oda a sírhoz a biztonsági őrök, hogy a kisfiú koporsóját a földbe eresztették volna.

Csilla összerogyott, Junior támogatta

Dávidka édesanyja, Csilla is teljesen összetört fia halála miatt. Ügyvédje támogatta oda a ravatalhoz a járni is alig képes édesanyát, aki szintén hangos zokogásba kezdett, amint meglátta a koporsót. Annyira rosszul lett, hogy ő is majdnem elájult, ezért gyorsan egy székre ültették őt.

Junior ekkor döntött úgy, hogy félreteszi az acsarkodást, és megértéssel fordul Csilla felé: odasietett hozzá, mellé ült, a hátát simogatta, a kezét fogta, és közben nyugtató szavakat suttogott neki. Az énekes a temetés végéig a gyermekei anyja mellett maradt, végül édesanyja társaságában távozott a sírtól, így a fájdalomtól támolygó Csillát ügyvédje és egy barátja fogta közre.

Rengetegen búcsúztatták

A gyászmenet Juniorral és Csillával az élen indult el a ravataltól a néhány méterre lévő sírhoz. A sírnál kordonnal biztosították a család nyugalmát, a hírességek és ismerősök pedig újra szoros sorfalat fogtak a gyászoló hozzátartozók köré. A hírességek közül tiszteletét tette Bódi Csabi, Gáspár Győző, a Zámbó testvérek, Fásy Ádám, Peter Sramek és Pintér Tibor.

Fáni nénit, a nagymamát az utolsó pillanatban kísérték oda a biztonsági őrök a sírhoz, mielőtt a kis koporsót leeresztették volna. A szívszorító percekben a szülők összekapaszkodva zokogtak, a tömeg pedig egy emberként sírt velük együtt. Miután Dávidka koporsóját leengedték a sírba, Junior és Csilla különvált. Az énekes az édesanyjával távozott, és hamarosan az is kiderült, miért vették sietősre: Fáni nénit gyorsan autóba ültették, mert az asszony ismét rosszul lett. Egy orvos megvizsgálta, végül elhajtottak.

A sokkos állapotban lévő Csilla nem sokkal ezután, ügyvédje és egy barátja társaságában távozott. A két férfi közrefogta a gyászoló édesanyát, aki a segítség nélkül bizonyosan összecsuklott volna.

Zenével búcsúztatták a kisfiút

A ravatalhoz egy zongorát szállítottak, a búcsúztató első felében egy zongoraművész biztosította a zenét. Később elhangzottak a beszédek, amit a Hit Gyülekezete tagjai, Pajor Tamás, Száva László és Németh Sándor mondtak el.

Ezután Mága Zoltán és zenekara lépett a közönség elé. Az előadás végén a világhírű hegedűművész odalépett Dávidka koporsójához, és meghajolt előtte.

Pintér Tibor adta a lovakat

A koporsót hófehér hintó vitte a sírhoz.

A Ripost megtudta, hogy a hintót húzó két fehér lovat, Lantost és Vihart Pintér Tibor ajánlotta fel a temetés idejére.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megőrlülnek a vásárlók az IKEA 140 forintos akciójától

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

mindmegette.hu

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

hirtv.hu

Benyújtotta lemondását Ukrajna mezőgazdasági minisztere

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Szabadlábon: Közleményt adott ki a rendőrség Kis Grófo apjának sírjáról

LELKIZŐ

„Nagyon nehéz ez most nekünk” – megszólalt a TV2 kilakoltatott sztárja

LELKIZŐ

Molnár Anikó őszinte vallomást tett a szerelemről

LELKIZŐ

Gyászol a királyi család: holtan találták a hercegnő egykori szerelmét