Politikai merénylet? Agyonlőttek egy jobboldali polgármestert Ausztriában

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.28. 15:30

„A húgyúti fertőzésemről kiderült, hogy ritka rák. Azt hittem, már nincs sok időm hátra”

Sokkoló az, amit egy fiatal nőnek át kellett élnie, pont akkor, amikor a legboldogabb volt.

Minden rendben volt az ausztráliai 29 éves Katie Arding életében. Letelepedett a barátjával, a 31 éves Rhys Lorddal, ám nem sokkal később zavart vélt felfedezni a mosdóba járása kapcsán. 

beteg, kórház
Képünk illusztráció / Fotó:  Pexels (illusztráció)

Nehezen ment neki a vécére járás, de azt egyszerű húgyúti fertőzésnek tulajdonította. Ám amikor kórházba ment, az orvosok egy 10 cm-es tömeget találtak a medencéjében. Gyötrelmes több hetes vizsgálatot követően Katienek azt mondták, hogy magas fokú pleomorfikus orsósejtes szarkómája van, ami egy ritka szöveti rákfajta. 

„Nagyon kellett koncentrálnom és pihennem, hogy pisilni tudjak. Ha túl gyorsan ültem le, egy kis nyomást éreztem - mintha valami megduzzadt volna belül. Minden rendben volt, és akkor hirtelen nem tudtam elmenni pisilni. Elájultam a fájdalomtól. A húgyúti fertőzésemről kiderült, hogy ritka rák. Azt hittem, már nincs sok időm hátra” – mesélte furcsa tünetéről a fiatal nő. 

Visszatért az Egyesült Királyságba kezelésre, és kemoterápiában részesült, mielőtt 12 órás műtéten esett át, amelynek során eltávolították a daganatot, a végbelnyílását, a végbelét, a méhét, a méhnyakát, a petevezetékét és az egyik petefészkét. Ugyanebben a műtétben eltávolították a hüvelyfalát, és a fenékpofája egy részével rekonstruálták. Annak ellenére, hogy a rák nagy eséllyel visszatérhet, Katie „büszke” arra, hogy végigcsinálta a kezelést.

Katie, aki szakmáját tekintve fodrász, így nyilatkozott: „Nem tudom, mit mondhatnék. Az év folyamán enyhe tüneteim voltak, amit egy húgyúti fertőzésnek tulajdonítottam. Ez csak egy heg a fenekemen. Amíg élek, addig csak ez számít.”


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek