KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.24. 09:30

„Az élet szerelmese volt, nem akart meghalni” – Húsz alkalommal hagyták cserben az orvosok a fiatal nőt

Családja összetört a lesújtó tragédia miatt.

Egy összetört édesanya megosztotta a világgal a szívfájdalmát, miután 27 éves drága lánya, Jessica Brady hirtelen elhunyt. A halálát megelőző hat hónapban Andrea elmondása szerint Jess 20 alkalommal kereste fel a háziorvosát. Sőt a gyászát még inkább fokozza, hogy négy háziorvos közül egyik sem vette komolyan Jessica tüneteit. 

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

„Jess már hat hónapja beteg volt, antibiotikumot írtak fel neki, még fizikális vizsgálat hiányában is. Hónapokig azt mondták, hogy covidtól szenved, annak ellenére, hogy két negatív tesztje is volt” – mesélte az összetört szívű édesanya. 

Jessnél végül egy magánbeutalót követően diagnosztizálták a rákot. Ettől az időponttól kezdve oxigénfüggősége azt jelentette, hogy nem hagyta el a kórházat, és soha nem is térhetett haza. Jessről kiderült, hogy 4. stádiumú adenokarcinómája van, ismeretlen primerrel. A daganat szétterjedt a testében, a gerincében, a májában, a gyomrában, a tüdejében és a nyirokcsomóiban.

Jessicát a családja úgy jellemezte, mint aki sugárzott a kedvességtől és a pozitivitástól. Hozzátették: gyengéd, vicces, bátor és szeretetteljes volt, minden kétséget kizáróan egy kívül és belül is gyönyörű ember.

„Jess nagyon sok mindent szeretett. Az erdei sétákat, a rózsaszín virágot a fákon, a finom süteményeket és a gyógyteákat, az útitervek elkészítését, az illatos gyertyák meggyújtását, a pihentető fürdőket, a tündérfényeket, a bolyhos, lapos arcú macskákat, az alkotást és a készítést, a filmeket, a könyveket és a musicaleket. Jess az élet szerelmese volt, nem akart meghalni. Teleírta a naplóit tervekkel, nagyokkal és kicsikkel. Saját zöldségeket termesztett, Japánba látogatott. Egy nap azt remélte, hogy gyerekei lesznek.”

Az adenokarcinóma egy olyan ráktípus, amely a szervek, például a tüdő, a vastagbél vagy akár a mellek belsejében lévő nyálkahártyamirigyekben kezdődik. A daganatok akkor alakulhatnak ki, ha a mirigysejtek elkezdenek megváltozni vagy kontrollálatlanul növekedni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek