KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.23. 12:00

A 105 éves nő elárulta a hosszú és boldog élet titkát: „Igyál Guinnesst és ne házasodj meg”

Kiderülhetett, mi a hosszú élet titka.

Egy nő, aki 105. születésnapját ünnepelte október 2-án, elárulta a hosszú élet titkát. Kathleen Hennings természetesen egy korsóval a kedvenc söréből ünnepelte meg ezt a hihetetlen mérföldkövet. 

Kathleen egy gondozóotthonban lakik, ahol a barátaival, a lakótársaival és a személyzettel együtt ünnepelt. Az idős hölgy még egy ajándékkosarat is kapott a híres sörmárkától, ami egy korsót, poharakat, kötényt, csokoládét - és rengeteg doboz Guinnesst tartalmazott.

Amikor megkérdezték tőle, mi a titka a hosszú és boldog élethez, Kathleen azt mondta: „Igyál Guinnesst és ne házasodj meg!” 

Az 1919-ben Brixtonban született Kathleen sok éven át könyvelőként dolgozott Londonban, estéit tánccal töltötte a Covent Gardenben, vagy opera- és balettelőadásokat látogatott. Miután a második világháború alatt Londonban élt, Kathleen 1965-ben úgy döntött, hogy vidékre költözik. Édesanyjával, Charlie bátyjával és daschundjával, Rustyval végül Cotswoldsba költözött.

Kathleen így nyilatkozott: „Annyira jó volt látni a kedves barátaimat és szomszédaimat. El vagyok kényeztetve – nagyon köszönöm.”

Malaika Charles, a Sandfields otthon vezetője elmondta: „Kathleen 105. születésnapját mindenképpen meg kellett ünnepelni. Csodálatos volt látni, hogy Kathleent körülvették a szerettei, hogy megemlékezzenek egy ilyen hihetetlen mérföldkőről. A csapat rengeteg energiát fektetett abba, hogy emlékezetes legyen a napja, és szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki csatlakozott hozzánk, hogy koccintsunk Kathleenre egy pohár Guinnesszel!”.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek