KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.23. 09:30

11 perc után hozta vissza az életbe várandós feleségét egy hős férfi: „Azt hittem, hogy elvesztettem a szerelmemet és a születendő gyermekünket”

Elképesztő lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot egy családfő.

Élete legborzasztóbb pillanatairól vallott teljes őszinteséggel a 49 éves Magnus Kviske. A családfő ösztönösen cselekedett és sírva könyörgött várandós kedvesének, hogy térjen magához. 

kórház, beteg, páciens
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az egyik éjszaka minden normálisnak tűnt, Magnus közös ágyukban olvasott, miközben a 36 éves Maja békésen aludt mellette. Maja akkoriban héthetes terhes volt. Magnus egyik pillanatban azt vette észre, hogy párja furcsa hangokat kezdett kiadni. 

„Nehézkesen kezdte venni a levegőt, csak enyhe horkolással. Tudtam, hogy valami nincs rendben, egyszerűen éreztem. Valami furcsa ösztön lépett működésbe, felkaptam Maja telefonját és azonnal mentőt hívtam” – kezdte Magnus. 

Magnus kihangosította a telefont, és elkezdte újraéleszteni a tanárként dolgozó Maját a mentős operátor iránymutatásával. 11 percig végezte rajta az újraélesztést, miközben az operátor azt mondta neki, hogy szívrohama lehetett.

„Olyan voltam, mint egy gép, aminek csak egy célja volt: életben tartani Maját. De minél több idő telt el, annál jobban aggódtam. Kompressziókat és inhalációkat végeztem, sírtam és kiabáltam, hogy ébredjen fel. Végül megérkezett az ápolócsapat, és az emberek beözönlöttek a lakásba. Néhányan gondoskodtak rólam, néhányan pedig elpakolták a bútorokat, hogy több hely legyen Majának. összeomlottam, miközben a defibrillátort használtak rajta. Azt hittem, hogy elvesztettem a szerelmemet és a meg nem született gyermekünket. De egy idő után egy férfi odajött hozzám, és azt mondta, hogy lélegzik és van pulzusa” – mesélte élete legrosszabb perceiről Magnus

A kórházban az orvosok megerősítették, hogy szívrohamot kapott a várandós édesanya. Több napon keresztül hol magához tért, hol eszméletét vesztette, de aztán Maja visszatért. Az volt Magnus életének egyik legjobb pillanata. Maja kapott egy pacemakert mielőtt hazaengedték volna. Szerencsére a kisbabája is megúszta az ijesztő kalandot. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek