Létrehozva: 2024.10.03. 12:31

Izraelből jelentkezett be a magyar szépségkirálynő

A Miss World Hungary 2012-es győztese testközelből élte át az utóbbi napok háborús eseményeit. Cserháti Tamara Izraelben tartózkodik családjával, és este náluk is megszólaltak a légvédelmi szirénák.

Szombat este, röviddel 18 óra előtt szólaltak meg a légvédelmi szirénák Tel-Aviv városában, amikor Jemenből indítottak rakétatámadást Izrael ellen. Azonban a borzalmak itt nem értek véget! Kedden reggel ugyanis a járókelőkre nyitottak tüzet Tel-Aviv Jaffa nevezetű kerületében. Az izraeli rendőrség első hivatalos közlései szerint a feltételezett terrortámadásban négyen életüket vesztették és heten megsebesültek.

Cserháti Tamra - Izrael
Cserháti Tamara is kint tartózkodik Izraelben (Fotó: Markovics Gábor)

Cserháti Tamara és családja Izraelben tartózkodnak

Cserháti Tamara, a 2012-es Miss World Hungary szépségverseny győztese szorosan kötődik Izraelhez, ugyanis férje onnan származik. A modell családjával éppen kint tartózkodik Izraelben, ugyanis már nyár eleje óta tervezik férjével, hogy két év után visszatérnek az országban. Saját bevallása szerint nem tántorítja el őket a palesztin-izraeli ellentét körüli támadások, zavargások. Sajnos az utóbbi napok eseményeit így is testközelből tapasztalhatta meg Tamara, aki az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy vannak.

A légvédelmi sziréna kora reggeli hangja és a biztonság szobában eltöltött idő sem tudta elrontani a kint töltött napjainkat. Imádtuk minden percét!

 – írta a bejegyzésében Cserháti Tamara.

Sajnos a kinti sajtó is megerősítette, hogy további támadások is várhatóak, így a kint élőknek felajánlotta az Izraeli kormány a segítséget.

Nehéz megmagyarázni a gyerekeknek

Sajnos kedden kora este újabb támadás rázta meg az országot, amikor is Irán lőtt ki több száz rakétát Izraelre. Cserháti Tamara Instagram oldalán osztotta meg azokat a borzasztó tapasztalatokat, amiket a háborús helyzet okoz:

Bármerre sétáltunk Izraelben, mindenhol láttuk az elraboltak, meggyilkoltak fotóit. Nehéz volt elmagyarázni a gyerekeknek, hogy miért vannak kint a képek, hogy miért szól a sziréna vagy miért kell a biztonság szobába sietnünk. Fájdalommal körülvéve, tudva, hogy milyen állapotban van most ez a világ, ahol tapsolják a terrorizmust, a jövő olyan ismeretlennek tűnik. De hinnünk kell a jóban és a változásban. Egy szebb, békésebb jövő évet kívánok mindenkinek!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek