A Tisza Párt vezetőjét cigarettacsempészet miatt letartóztatták

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.11.
Módosítva: 2024.10.11.

Megbetegítette a munkahelyi stressz: heti 25 rohamot él át és járni sem tud a fiatal nő

Először az orvosok sem tudták, mi a baja.

A 25 éves Emily Newman élete legjobb formában volt, sportolt is, és férjével, a 28 éves James Newmannel élvezte az életet. Azonban Emily egy nap hirtelen rohamot kapott, ami miatt kórházba szállították, és az élete attól a pillanattól kezdve teljesen megváltozott.

kórház, orvosok, folyosó
Fotó: Pexels

A számos vizsgálat ellenére az orvosok értetlenül álltak az állapota előtt. Egészen addig, amíg Emily bénulást nem tapasztalt. Nyolc napig nem tudta mozgatni a lábát, akkor kért magánorvosi diagnózist.

Funkcionális neurológiai rendellenességet diagnosztizáltak nála – olyan állapotot, amely problémákat okoz az agy információküldésében és fogadásában. Az orvosok úgy vélik, hogy hirtelen tüneteit a munkahelyi stressz okozta.

Emily most zavaros beszéddel, és rohamokkal küszködik. Sétabotot vagy tolószéket kell használnia a közlekedéshez.

A beszédem késik és zavaros. Néha egyáltalán nem tudok kommunikálni. Van, hogy csak órákkal később tudok újra beszélni. Rohamaim vannak, amik fájdalmasak, átlagosan ezekből heti 10 van, de volt, hogy 25 is volt

- mondta a nő, aki a pénzügyek területén dolgozott és sokat stresszelt.

A magánorvos azt mondta, 33 százalék az esélye, hogy jobb lesz, 33 százalék az esélye, hogy rosszabb lesz, és 33 százalék az esélye, hogy ugyanilyen marad. Megkérdezte, hogy átéltem-e valami traumát, de nem jutott eszembe semmi. Majd megkérdezte, hogy nagy-e a munkahelyi stressz, ami persze már igaz volt.

Emilynek nincs pénze semmilyen kezelésre, de jelenleg végleges gyógymódja nincs is a betegségnek. Igyekszik olyan pozitív maradni, amennyire csak tud - írja a The Sun.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek