KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.04. 07:00
Módosítva: 2024.10.04. 09:22

Fáradtságra panaszkodott az orvosoknak, végül belehalt a férfi

Az orvosok nem vették észre időben a betegséget.

Szerző L.A.

A 34 éves Oliver Philpott legalább hatszor konzultált a háziorvosával, és hosszan tartó fáradtságra, szorongásra és hátfájásra panaszkodott. Négy hónappal később ismét beszélt a háziorvosával, erre rá pedig három napra meghalt.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Később megállapították, hogy a 34 éves férfi szíve és tüdeje körül egy nagy, 20 cm-es daganat volt. Az agresszív rák beszivárgott a jobb tüdejébe, és végül tüdőembóliát okozott, ami szívleálláshoz vezetett, ez pedig végül megölte.

A szívszorító eset pedig egy kettős családi tragédiához vezetetett ugyanis az apja, Anthony, – akit a fia halála miatti bánat gyötört – öngyilkos lett.

Oliver diagnosztizálásának kudarca és a nem megfelelő rendszer rávilágít arra, hogy mennyire rosszul voltunk felkészülve a járványra

- mondta a férfi testvére, utalva arra, hogy Oliver a koronavírus-járvány alatt halt meg, és valószínűleg ezért nem vették észre az árulkodó jeleket a betegségére. A vérvizsgálat kimutatta, hogy gyulladás van a szervezetében, de az orvosok nem gondolták, hogy halálos kórral küzd a férfi. Egyik nap nagyon rosszul lett, így kórházba került, majd az intenzív osztályon három nap múlva meghalt - írja a The Sun.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek