KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.30. 20:30

"Folyamatosan fáradt voltam" – három nap múlva Andrea megtudta: gyilkos kór támadta meg

Sokkoló hírt közöltek vele az orvosok.

A 43 éves Andrea Robinsonnál 2016 novemberében  diagnosztizálták a harmadik stádiumú bélrákot. Mivel fekélyes vastagbélgyulladásos betegsége volt, az orvosok először azt mondták neki, hogy tünetei a betegség fellángolását jelzik.

Nagyon betegnek tűntem, és emlékszem, hogy állandóan kimerültnek éreztem magam. Munka közben kimentem a vécére, hogy leüljek és pihenjek. Elmentem a háziorvoshoz, és azt mondták, hogy ez a betegségem fellángolása. Aztán hétvégén elmentem a vécére és fél liter vért vesztettem. Egyenesen a kórházba mentem

– árulta el az angliai Basingstoke-ban élő Andrea, akin számos vizsgálatot végeztek el, és a bent tarották a kórházban. Három nappal később kiderült, hogy bélrákja van – írja a The Sun.

Az orvos optimista volt, hogy műtéttel kezelhetik a betegséget, és elmagyarázta, hogy utána kemoterápiát kapok. Azt mondták nekem, hogy sztómára lesz szükségem, ami nagyon ijesztő volt, de tudtam, hogy szükség van rá. Nem volt könnyű időszak, de legyőztem a rákot. Hálás vagyok, hogy most itt lehetek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek