A Mediaworks közleménye: DIGITÁLIS FÓKUSZ, ÚJ TARTALMAK, BŐVÜLŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.25. 12:30

Egy család otthonát ellepték a szellemek, de az igazság sokkal ijesztőbb volt

Egy édesanya és a lánya hetekig rettegett egy "kísértettől".

Megrázó tapasztalatokon van túl egy 57 éves édesanya, Emma Reid és a 12 éves lánya. A kétfős család ugyanis hónapokig szenvedett kísérteties hangoktól az otthonukban, és attól féltek, hogy az elhunyt apósuk szelleme nem hagy nyugtot nekik. A család egy cardiff-i házba lakott már évek óta, azonban az após halála után suttogásokat, és nyögéseket tapasztaltak éjszakánként az épületben. Már szinte a költözést fontolgatták, amikor végre rájöttek, hogy mi okozza a kísértetjárást éjszakánként.

szellem
Szellemnek gondolták, de valójában életveszélyes gázszivárgás volt a házban /Fotó: Pexels

Egyik nap Emma kislánya  nem tudott bejutni a házba, mert beletört a kulcsa a zárba, ezért felhívta az édesanyját. A nő miután hazaszaladt, hogy beengedje a gyermekét, erős gázszagot érzett a házban. Kiderült, hogy a család macskája véletlenül elindította a gáztűzhelyet, és ha a gyermek hamarabb bement volna, akár tragédia is történhetett volna. A sok rémisztő eset után ez volt az utolsó csepp a pohárban, Emma addig nem nyugodott, amíg át nem nézte a házat a pincétől a padlásig. 

Végül kiderült mi okozta a rengeteg megmagyarázhatatlan esetet: a kazánjukból szivárgott a szén-monoxid, ez okozta a furcsa szagokat és hangokat is a házban. Ráadásul szerencséje volt a családnak, ugyanis pont a fűtési szezon kezdete előtt sikerült rájönniük a problémára, később akár sokkal nagyobb veszélyt is jelenthetett volna a gázszivárgás a család számára - számolt be róla a DailyStar.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek