Néhány ezer embert sikerült összeverbuválnia Magyar Péternek

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.23. 19:30

Egy szellemhez ment feleségül a nő: megdöbbent, hogy szerelme Marilyn Monroe szellemével flörtöl

A 40 éves nő egy viktoriánus katona szellemével házasodott össze, de elváltak, mert a férfi megcsalta.

Egy nő egy szellemmel házasodott össze, de a frigy nem tartott sokáig, miután a nő rajtakapta a férjét, ahogy Marilyn Monroe szellemével flörtöl. 

A 40 éves énekes-dalszerző, Brocarde először akkor találkozott az "ördögien jóképű" viktoriánus katonával, Edwardóval, amikor az hirtelen megjelent a hálószobájában. A szellem gyorsan kinyilvánította szerelmét, és összeházasodtak, de később elváltak, amikor a lány hűtlenséggel vádolta meg. Most, a második házassági évfordulójukon, Brocarde azt állítja, hogy együtt látta exét és Marilyn Monroe szellemét egy Los Angeles-i szállodában.

Szellemeket lát egy apuka. Egyszer a fiát is megkörnyékezte egy /
Fotó: Képünk illusztráció: pexels.com 

Az oxfordshire-i székhelyű paranormális jelenségek nyomozója és horror-influenszer Los Angelesben volt több halloweeni partin. Emlékszik, hogy a Roosevelt Hotel medencéje mellett ült, amikor észrevette, hogy Marilyn Monroe játékosan dobálja a haját.

Nem sokkal később látta, amint egykori házastársa, Edwardo átsétál a vízen a néhai színésznő spektrális képe felé. Azt mondta: "Őszintén szólva kissé megdöbbentem, mivel Edwardo még csak egy pillantást sem vetett rám."

"Kedvenc ruhámat viseltem, és a világ tetején éreztem magam, egészen addig, amíg az a kísérteties szerelmes patkány felemelte elborult, kísérteties arcát, és elrontotta az estémet. Kényszeres késztetést éreztem, hogy figyelmeztessem Marilynt, hogy Edwardo milyen megszelídíthetetlen rémálom. Nagyon remélem, hogy nem nem dől be neki."

"Edwardónak mérgező mágnesessége van, nagyon eltompította a csillogásomat, és utálnám, ha ugyanezt tenné Marilynnel, a káprázatos hollywoodi ikon örökségét meg kell őrizni."

Brocarde elmondta, már a házasságkötésük napján is Marilynről áradozott Edwardo és rendszeresen visszatért a téma a házasságuk alatt is. Brocarde szerint már akkor is a színésznővel csalta a férje.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek