Létrehozva: 2024.10.24. 06:00

Átok: Nem tud szabadulni Erika a családját kísértő szellemektől

Hiába menekülnek előle, a balszerencse nyomukban van. Átok ül a szegedi családon. Életük akár egy horrorfilm forgatókönyve is lehetne. Már többször azt hitték, hogy fellélegezhetnek, de mégsem szabadulhatnak az életüket megkeserítő események elől.

Átok ül a családon. Bárhova is költöznek, hiába menekülnek előlük, mindenhová követik a negatív események. Vanília illat kísérti őket mindenhol, a család tagjait betegségek döntik le a lábukról, és minden elektromos készülék megadja magát a közelükben. Menekülnek a múlt és a kísértetek elől, de nincs hová. Mindenhol ott vannak, mintha követnék őket. Számtalanszor költöztek már új lakásba. Először mindenhol rendben ment minden, de amint fellélegeztek, ismét kezdetét vette a furcsa események sora.

Erika úgy érzi, hogy átok ül a csládján.
Erika úgy érzi, nem tudnak megszabadulni az átoktól, ami a családját sújtja Fotó: Olvasói

Átok ül a családon

Édesapám halála óta ül átok a családunkon. Már menekülünk előlük, de élhetünk az ország bármelyik pontján, akkor sem tudunk megszabadulni tőlük

- mondja kétségbeesetten Erika, akit 2017 óta üldöz a balszerencse.

Többször is elköltöztünk már, mert úgy gondoltuk, hogy a lakás, ahol élünk hozza ránk a rontást. De sehol sem hagy nyugodni minket, folytatódnak a különös események

 - folytatja a családanya, aki már négyszer költözött a szeretteivel új helyre, de ismét azon gondolkodik, hogy lakóhelyet kell váltaniuk, hogy megszűnjön az őket sújtó negatív események sora.

A mostani lakóhelyükön is átok ül. Legalábbis így érzik. Leszakadt a konyhaszekrény ajtaja, szárnyashangyák és bogarak költöznek a lakásba, és az elektromos berendezések is sorra adják meg magukat. Nem beszélve az izzókról, amik sorra égnek ki. Már több szerelőt is hívtak, de nem találtak hibát a rendszerben. Az egész olyan, mintha egy horrorfilm forgatókönyvéből olvasnák fel. A család élete a feje tetejére állt, már aludni sem tudnak. Tárgyak tűnnek el a lakásból nyomtalanul, és képek esnek le a falról. A család úgy gondolja, hogy valami rejtélyes dolog állhat a háttérben.

A nagypapa szeretne üzenni nekik

Matyi fiam már egész éjjel virraszt, és úgy gondolja, hogy az édesapám halálának van köze a sorsunkhoz. És akkor még nem is beszéltem a betegségekről, amik végig kísérik az életünket. Én pedig az édesapámmal álmodok szinte minden éjjel. Látom magam előtt az arcát, amint szeretne valamit mondani, de nem hagyja el egyetlen szó sem a száját

- mondja riadtan az édesanya. 

A kétségbeesett szegedi család bármit megtenne, hogy az életük ismét a régi kerékvágásba kerüljön, és béke és nyugalom honoljon a lakásukban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek