Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.09.

"Kétségbe vagyunk esve" - átok ülhet egy szegedi családon, Erikáék már aludni sem tudnak

Erika, édesapja halála óta érzi úgy, hogy átok ül a családján. 2017 óta üldözi a balszerencse, minden elektromos eszköz elromlik körülöttük, és bárhova költöznek, vanília illat kíséri őket.

A kétségbeesés szélén áll a szegedi család, akivel hét éve történnek különös dolgok. Először Erika azt hitte, hogy el van átkozva a lakás ahol élnek, de azóta már többször költöztek, mégsem szűnnek a furcsa dolgok.

Erikákékat valami "üldözi" Fotó: Olvasói

Már többször elköltöztünk a különös események miatt, de mégsem szűnnek. Kisérnek minket, bárhová is megyünk. Ez már a negyedik lakás, ahol legelőször az árammal volt baj. Most, ahol élünk az izzó ég ki állandóan. Volt már kint két villanyszerelő is, és nem tudják megállapítani a hiba okát, mindent rendben találtak. 

-sóhajt fel kétségbeesetten Erika, aki úgy érzi üldözi a balszerencse. Költözés után az új lakásban először mindig minden rendben van, de egy kis idő elteltével megjelennek a furcsa események. 

Vanília illat, leszakadt a konyhabútor, sorra kiéget izzók, és leesett kilincsek. Később szárnyas hangyák és bogarak keserítik meg a család életét, akárcsak egy horrorfilm forgatókönyve lenne. A negatív események sorához még betegségek is társulnak, és vannak időszakok, mikor éjjel egy percre sem tudják álomra hajtani a fejüket. Már teljesen felborult a család élete.

Teljesen kétségbe vagyunk esve. A 15 éves Matyi fiam, lassan már egy percet sem alszik. 

-aggódik Erika, aki azt gondolja, hogy édesapja 2017-ben bekövetkezett halálának vak köze a különös eseményekhez.

Édesapámmal álmodtam rendszeresen. Az álomban mindig a hátam mögött áll, sosem látom az arcát, és mondani szeretett volna valamit, de nem tudta formálni a szavakat. Ezek az álmok több hónapon keresztül kisértettek, de azóta is folyamatosan azt érzem, hogy velem van. 

-folytatja kétségbeesetten a családanya, aki úgy érzi, hogy rontás van rajtunk, és nem tudnak tőle szabadulni. Azóta az összes elektromos berendezés tönkremegy körülöttük, még az újak is. 

Wall,Crack,Near,Window,Frame,Corner,In,House,Or,Office
Bárhova is költöznek, mindig ugyanaz a forgatókönyv. Tárgyak tűnnek el, képek esnek le, és a fal megreped Fotó: Siyanight

És bárhova is költöznek, a vanília illat is megy velük. Néhány nap elteltével már lehet érezni azt is az új lakásban. De a különös dolgok sora itt nem ér véget: családi képek esnek le a falról, és tárgyak tűnnek el nyomtalanul. A klíma távirányítója is már több, mint egy éve nincs meg. Hiába túrták fel az egész lakást, de sehol sem találják, így nem is tudják használni.

A család szinte már menekül az őket kísértő negatív események elől. Az elmúlt egy év alatt már négyszer költöztek, de hiába, a furcsa események sora követi őket... 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek